Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre Jujol dels Pallaresos acull un cicle de conferències sobre cultura i història

El cicle gratuït, organitzat per l'Associació Experiències i Històries Culturals (AEHC), s'inicia aquest dissabte 9 d'abril, a les 17:30h

El Centre Jujol dels Pallaresos acull, a partir d'aquest dissabte, un cicle de conferències sobre cultura i història El Centre Jujol dels Pallaresos acull, a partir d'aquest dissabte, un cicle de conferències sobre cultura i història ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 09 abril 2022 13:35

L'Associació Experiències i Històries Culturals (AEHC) organitza el I Cicle de Conferències sobre cultura i història, que tindrà lloc aquesta primavera al Centre Jujol dels Pallaresos. Tots els actes estan programats en dissabte, a les 17:30h, amb l'entrada gratuïta.

El cicle donarà el tret de sortida aquest mateix dissabte 9 d'abril, amb la conferència 'Tendencia de hoy... O invento del siglo XIX?', a càrrec d'Àlex Botella. 

El proper 30 d'abril serà el torn de la xerrada '¿Qué es la higiene? La limpieza corporal desde la Peste Negra hasta las Revoluciones Industriales', a càrrec de Míriam González. 

El dia 7 de maig serà el torn de la conferència 'Magia y drogas. El uso de psicoactivos en el mundo griego', amb Alberto Escudero.

El cicle tancarà el dia 28 de maig amb la presentació del Museu Virtual dels Pallaresos, un projecte de l'Associació Experiències i Històries Culturals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: