Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La setzena edició del Festival de Teatre Màgic de Tarragona integra els centres cívics

El certamen oferirà una selecció dels espectacles d'il·lusionisme actuals més innovadors

El Màgic Andreu, un dels noms propis del Festival de Teatre Màgic de Tarragona El Màgic Andreu, un dels noms propis del Festival de Teatre Màgic de Tarragona CEDIDA
Cultura ACN
Dimarts, 29 Març 2022 15:20

El Festival internacional de Teatre Màgic es farà del 3 al 29 d'abril i com a novetat s'estén per tota la ciutat amb la integració a la programació dels centres cívics, amb el cicle Màgia als barris, una aposta per fer d'aquesta setzena edició la més participativa fins ara. El certamen canvia de dates, de tardor a primavera, i oferirà una selecció dels espectacles actuals d'il·lusionisme més innovadors. El festival està dirigit per tarragoní Marc Gerard i s'ha convertit en un referent al país i Europa, després de comptar amb la participació de diferents premis mundials de la màgia que han actuat a la ciutat en els darrers anys.

El cartell del festival compta amb el Màgic Andreu, Pep Bou, Adrian Soler, Marí Magic Cia i el Mag Gerard en l'espectacle inaugural, Màgia 5 estrelles, creat per a l'ocasió. També hi actuaran el francès Jean Phy i als argentins Brando i Silvana, amb propostes que combinen la màgia amb el teatre i les ombres xineses. A la Sala Trono es podrà veure la maga Amèlie i els mentalistes Ariel Hamui i David Baró; i al Teatre El Magatzem la màgia solidària d'Aliskim a favor d'Aspercamp.

A més a més es podrà aprendre trucs amb el mòbil i cabaret màgic amb una classe magistral del Mag Stigman, o els secrets de les capses de màgia i l'il·lusionisme interactiu amb el mag Daniel Arbonés.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: