Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La comèdia 'Sis dies corrents' arriba aquest dissabte a Alcover

La pel·lícula guanyadora de 5 Premis Gaudí es projectarà, a les 19h, al Convent de les Arts

El Convent de les Arts d’Alcover serà l’escenari de la projecció de la pel·lícula 'Sis dies corrents' El Convent de les Arts d’Alcover serà l’escenari de la projecció de la pel·lícula 'Sis dies corrents' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 25 Març 2022 21:33

Aquest dissabte 26 de març, a les 19h, el Convent de les Arts d’Alcover serà l’escenari de la projecció de la pel·lícula 'Sis dies corrents', dirigida per Neus Ballús que compta amb la interpretació de Valero Escolar, Mohamed Mellali i Pep Sarrà.

Relata la història del Valero, el Moha i el Pep, treballadors d’una petita empresa de fontaneria i electricitat a les afores de Barcelona. El film narra com és una setmana de les seves vides i les vivències que hi ha darrere de cada reparació, construint el relat a través de la relació que s’estableix entre els operaris i els seus clients. Una comèdia tendra, natural i plena de carisma.

El film, estrenat el desembre del 2021, ha estat recentment guardonada ambr cinc premis Gaudí, entre ells a la millor pel·lícula i millor direcció.

Les entrades

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a www.conventarts.cat i a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover al preu de 4,5€ i 3€ amb el Carnet Convent de les Arts. També es poden adquirir a taquilla des de una hora abans de l’inici la projecció. La pel·lícula està recomanada per a majors de 7anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: