Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Últims dies per a participar al FIC-CAT 2022 de Roda de Berà

El Festival Internacional de Cinema en Català contempla 5 categories a concurs: llargmetratge, curtmetratge, documental, videoclip i treball de centre educatiu

Imatge d'arxiu dels premiats en el FIC-CAT 2021 Imatge d'arxiu dels premiats en el FIC-CAT 2021 ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Març 2022 14:22

El proper 31 de març finalitzarà el termini d’inscripcions per a participar en la 14a edició del Festival Internacional de Cinema en Català, FIC-CAT. El festival contempla 5 categories a concurs: llargmetratge, curtmetratge, documental, videoclip i treball de centre educatiu.

El llargmetratge pot ser d’animació i/o ficció, i ha de tenir una durada mínima de 31 minuts. El treball guanyador s’endurà 2000 euros i un trofeu.

El curtmetratge pot ser de ficció, documental, d’animació i/o videocreació, amb una durada màxima de 30 minuts. 'El Millor curt' obtindrà 1250 euros.

La modalitat documental inclou treballs de qualsevol àmbit i temàtica, que tinguin una durada mínima de 31 minuts. El premi seran 1250 euros.

La categoria videoclip s’adreça a realitzadors i realitzadores de videoclips i a les promotores de música en català de qualsevol gènere i estil musical. 'El Millor videoclip' guanyarà 300 euros.

I, finalment, la categoria 'Centres educatius' va adreçada a alumnes d’infantil, primària i secundària, en qualsevol modalitat i temàtica, a títol individual o col·lectiu. En aquest cas, cal el vistiplau del centre i la responsabilitat d’un professor. Els treballs no poden superar els 10 minuts de durada i han d’estar elaborats pels propis alumnes i/o amb la seva participació. Es contempla un Premi a la millor producció d’un centre de primària i un altre premi al de secundària. En ambdós casos, l’obra guanyadora s’endurà 300 euros.

A banda d’aquests premis, cal afegir el premi a la 'Millor producció', dotat amb 300 euros, i el premi a la 'Millor producció de les comarques tarragonines', dotat amb 500 euros.

El Jurat, format per persones vinculades al món audiovisual, serà qui determinarà els premis de cada categoria.

A més a més, tots els treballs guanyadors s’enduran un trofeu FIC-CAT. Un trofeu que també obtindran les obres més valorades per la crítica, pel públic offline i pel públic online.

Les inscripcions es poden fer fins el proper 31 de març, de forma gratuïta, a la web fic-cat.cat/inscripcions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: