Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ángel Juárez presenta el seu nou poemari 'Sigo Volando'

A l'acte de presentació hi van assistir més de 80 persones

Ángel Juárez va fer un recorregut poètic pels diferents sentiments i experiències que caracteritzen l'ésser humà en la presentació del seu nou poemari: 'Sigo Volando' Ángel Juárez va fer un recorregut poètic pels diferents sentiments i experiències que caracteritzen l'ésser humà en la presentació del seu nou poemari: 'Sigo Volando' ÀNGEL ULLATE
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Març 2022 07:53

Ángel Juárez, poeta i president de Mare Terra Fundació Mediterrània, va fer un recorregut poètic pels diferents sentiments i experiències que caracteritzen l'ésser humà en la presentació del seu nou poemari: 'Sigo Volando' (Ediciones Abdal).

En l'acte, celebrat en el Teatret del Serrallo de Tarragona, el van acompanyar més de 80 persones. L'esdeveniment també es va poder seguir en directe per Facebook, a través de la pàgina de la Red Internacional de Escritores por la Tierra.

Aquest nou poemari, explica Juárez, és fruit de la fortalesa d'una vida dedicada a crear pensament ètic, felicitat i somriures. Les il·lusions i tot el que ens fa alçar el vol mai caduca, ni es jubila. Mentre tingui forces, Ángel Juárez continuarà somiant, continuarà teixint utopies i continuarà volant.

Al costat de l'autor, hi van participar Óscar de Baltodano, editor i CEO d'Ediciones Abdal; Mayte Carrasco, reportera de guerra, escriptora i directora de  documentals; i Santiago Castellà, senador i professor de dret públic de la URV.

Una presentació especial, en la qual els assistents van poder endinsar-se en l'ànima i la cultura de Juárez durant la lectura de poemes de la nova publicació. Poemes d'amor, de records, de lluita social i de superació personal.

La lectura va estar acompanyada amb música andalusina en directe, i per a finalitzar-se es va oferir un piscolabis per a totes les persones assistents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: