Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre Bartrina de Reus acull la preestrena del documental 'Trapezi. Art, espectacle i vida'

El documental es va realitzar amb motiu dels 25 anys de la Fira del Circ de Catalunya

Foto de família de la preestrena del documental 'Trapezi. Art, espectacle i vida' Foto de família de la preestrena del documental 'Trapezi. Art, espectacle i vida' REUS.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 20 Març 2022 19:33

El Teatre Bartrina de Reus ha acollit aquest diumenge al matí la preestrena del documental realitzat amb motiu dels 25 anys de la Fira del Circ de Catalunya Trapezi i que es titula 'Trapezi. Art, espectacle i vida'. La presentació, que ha estat conduïda pel regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, ha comptat amb l'assistència de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer; la delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Teresa Pallarès, i el director artístic de la Fira, Leandro Mendoza, a més de Gebra Serra, Teresa Turiera i Erol Ileri, responsables del documental.

'Trapezi. Art, espectacle i vida' es va pensar per commemorar els 25 anys que porta consolidant-se la Fira com el punt de trobada del millor talent del circ contemporani a casa nostra i convertint la ciutat de Reus en un espai escènic únic. Sota la direcció de Teresa Turiera i Erol Ileri, durant gairebé una hora el documental mostra els espectacles, les tècniques i la creació i el llenguatge amb el qual el Trapezi ha anat conformant un nou imaginari sobre el món del circ.

A partir d’un recull d’entrevistes a diversos artistes, material d’arxiu i rodatges dels espectacles més populars viscuts als carrers i places de Reus durant més de dues dècades, 'Trapezi. Art, espectacle i vida' apropa a l’espectador la feina que es fa entre bambolines i li permetrà descobrir com es generen les noves creacions que han anat configurant les diverses disciplines del circ contemporani. El documental resol la necessitat de parlar del circ, del sector i apropar els processos creatius a l’espectador, qui normalment només en veu el resultat.

El documental s'estrenarà oficialment demà dilluns dia 20 de març a la Filmoteca de Catalunya a Barcelona, en un acte que es farà a les 20:30 h. Posteriorment, en una data pendent de confirmar, es projectarà a TV3 i també es programarà durant els dies del Trapezi a Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: