Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Contes i un taller familiar de reciclatge, aquest cap de setmana al Moll de Costa

El Museu del Port ofereix un taller de reciclatge, dissabte, i el Teatret del Serrallo presenta una sessió de contes per la igualtat de gènere, diumenge

El Museu del Port torna a programar aquest dissabte a la tarda el taller de reciclatge familiar ‘Un mar de peixos: El menja-brossa!’ El Museu del Port torna a programar aquest dissabte a la tarda el taller de reciclatge familiar ‘Un mar de peixos: El menja-brossa!’ ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 18 Març 2022 21:07

Aquest cap de setmana, el Moll de Costa presenta dues activitats adreçades especialment al públic familiar: un taller de reciclatge al Museu del Port de Tarragona i la darrera sessió del ‘Teatret Familiar’ al Teatret del Serrallo.

Un taller familiar de reciclatge

El dissabte 19 de març, a les 17 hores, el Museu del Port torna a programar ‘Un mar de peixos: El menja-brossa!’, un taller familiar que l’any passat va tenir molt bona acollida i que reuneix en una activitat la tasca de reciclar i donar una segona vida a materials que tenim habitualment a casa i el vessant lúdic.

Es tracta d’un taller molt marítim adreçat a infants de 4 a 12 anys amb supervisió d’un adult. Com d’altres activitats del Museu del Port, és un taller gratuït, però atès l’aforament, cal fer reserva prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

‘Genèrics’, la proposta familiar per a treballar la igualtat de gènere

La darrera sessió del cicle ‘Teatret Familiar’ es farà el diumenge 20 de març, a les 11.30 hores, a l’emblemàtic espai del Teatret del Serrallo. En aquesta sessió, que duu el títol de ‘Genèrics’, es presenten dues històries per al públic familiar: ‘La Ventafocs que no volia menjar perdius’ i ‘La meitat d’en Jan’ es treballarà la igualtat de gènere.

Conte modern i de tall realista, ‘La Ventafocs que no volia menjar perdius’ ens mostra la situació de dones que un dia descobreixen que la seva vida no és el promès conte de fades que es van creure. En l'obra es reinventa el conte clàssic de "La Ventafocs" com una protagonista vegetariana i alhora rebel. També convida a reflexionar sobre els estereotips de gènere d'una manera original i divertida. És un relat actual, amb una bellesa increïble que reivindica la llibertat, l'autonomia i la valentia des d'un aspecte educatiu.

En el segon conte, ‘La meitat d’en Jan’, Cia La Pantomima ens submergeix en una història on en Jan decideix deixar de fer coses de nena i es troba com si li faltés la meitat d'ell mateix. En Jan està fart perquè tothom l’escridassa perquè no faci res del que suposadament fan els nens, com plorar, a l’escola se’n riuen. Una història que ens farà reflexionar sobre els estereotips femenins i masculins.

Aquesta és una activitat gratuïta com tot el cicle familiar del Teatret, però per reservar una invitació, cal accedir a la plataforma: https://entradium.com

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: