Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les entrades per la 35a Setmana Medieval surten a la venda dilluns vinent

La 'Representació de la Llegenda de Sant Jordi' serà el 23 d’abril a la nit, tot recuperant les habituals dues sessions

La 'Representació de la Llegenda de Sant Jordi' serà el 23 d’abril a la nit, tot recuperant les habituals dues sessions La 'Representació de la Llegenda de Sant Jordi' serà el 23 d’abril a la nit, tot recuperant les habituals dues sessions Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 17 Març 2022 12:22

L’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi posarà a la venda, dilluns vinent, les entrades pels cinc únics espectacles de pagament de la festa. Es poden adquirir a través d’Internet, tot entrant a www.setmanamedieval.cat. Enguany, la festa medieval de Catalunya es celebrarà, entre el 22 d’abril i l’1 de maig, organitzada per l’associació. Aquesta 35a edició recupera tot l’esplendor anterior a la pandèmia, i els espectacles tindran els aforaments habituals.

Els socis gaudiran de descompte en la compra d'entrades. Amb el carnet de soci de l'Associació Medieval, es podran comprar fins a dues entrades amb descompte a cada espectacle, a excepció del Sopar Medieval. En aquest cas, en una mateixa comanda, es podran utilitzar fins a cinc carnets de soci per aconseguir deu entrades a preu reduït.

La 'Representació de la Llegenda de Sant Jordi' recupera les dues representacions nocturnes

L’espectacle més emblemàtic, la 'Representació de la Llegenda de Sant Jordi', tornarà a les dues representacions tradicionals nocturnes (21h i 23h), a la part més alta de la muralla del segle XIV. L’any passat i a causa de la limitació per les normes de prevenció de la pandèmia solament se’n va poder fer una i amb menys aforament. Enguany, la representació serà la mateixa Diada de Sant Jordi, el 23 d’abril, i hi participaran uns 400 actors, amb projecció de mapatge i focs artificials. El preu de l’entrada és de 5 euros per a infants fins a 12 anys, 16 euros pels adults i 13 euros pels socis.

Pel primer cap de setmana de la festa també es poden comprar ja al web, a un preu únic de 6 euros, les entrades per 'Les Nits Malignes'. En aquest cas també hi ha opció d’adquirir-les a la taquilla el mateix dia, a un preu de 8 euros. Enguany, els concerts de 'Les Nits Malignes', a càrrec dels grups Crim i La Inquisición, tornen al pavelló del Casal Montblanquí.

Una de les novetats de la venda d’entrades és que les del 'Sopar Medieval', un dels actes més esperats de la festa, es podran comprar enguany també per Internet. El sopar es celebrarà el 29 d’abril, a l’antiga església de Sant Francesc. El preu pels socis és de 39 euros. Per a la resta d’assistents costa 46 euros pels adults i 25 euros pels infants.

Sopar Medieval mitja

L’endemà, 30 d’abril, tindrà lloc un dels darrers espectacles a incorporar-se a la festa, el 'Torneig Medieval Nocturn'. L’espectacular recreació del torneig, amb lluites a peu i cavall, cavallers, nobles i la família reial es celebrarà a la muralla de Sant Francesc a les 21:30h. El preu de l’entrada és de 5 euros pels infants fins a 12 anys, 15 euros pels adults i 12 euros pels socis.

Torneig Medieval Nocturn mitja

Aquesta mateixa nit, a les 23h, 'La Bevenda' omplirà carrers i places de Montblanc. Es tracta d’una alegre ruta per tastar begudes tradicionals dels Països Catalans. L’entrada anticipada costa 5 euros i el mateix dia també se’n podran adquirir a 8 euros al punt d’informació de la festa.

L’espectacle infantil 'Cantata de la Llegenda de la Princesa i Sant Jordi' es representarà els quatre dies dels dos caps de setmana, a les 12 del migdia i al claustre de Sant Francesc. Les entrades només es vendran a taquilla, a un preu de 2 euros pels infants d’entre 3 i 12 anys, i per a la resta de públic, 5 euros. El paquet de l’entrada i el llibre de la cantata té un preu de 10 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: