Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 14a Mostra de Jazz i Blues de Cambrils posa a la venda les entrades pels concerts

Bratia, Irene Reig Quintet, l'homenatge a Lou Bennet, Xavi Torres Trio, Néstor Giménez Pocket Orchestra i Guttercats, els noms confirmats

La mostra 'Cambrils la mar de jazz' tindrà lloc del 2 d’abril al 29 de maig La mostra 'Cambrils la mar de jazz' tindrà lloc del 2 d’abril al 29 de maig AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Març 2022 17:54

'Cambrils la mar de jazz' ha confirmat les primeres dates de la 14a Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils, que aquest 2022 espera que es pugui retornar a la normalitat. Del 2 d’abril al 29 de maig, la vila marinera del Baix Camp acollirà una dotzena d’actuacions de formacions de jazz i blues catalanes, de la resta de l’Estat i també grups internacionals.

De moment, ja s’han posat a la venda l’abonament pels concerts del Teatre del Casal i de la Cripta de l’Ermita, que enguany comptarà amb la participació de Bratia (2 d’abril, 20h. Teatre del Casal), la formació liderada per Ivan Kovacevic que arribarà per primer cop a les comarques de Tarragona amb aquest nou projecte de música balcànica i jazz manouche; Néstor Giménez Pocket Orchestra (10 d’abril, 19.30h. Cripta de l’Ermita), nova formació liderada pel pianista i compositor reusenc Néstor Giménez, que també arriba per primer cop a les nostres comarques; The Prototype Organ Jazz Trio (30 d’abril, 20h. Teatre del Casal), formació valenciana reforçada amb la cantant i flautista Maria Gil per homenatjar el mític organista Lou Bennet, molt recordat pels aficionats del jazz a les nostres comarques i que també suposarà estrena absoluta a casa nostra, i Irene Reig Quintet (7 de maig, 20h. Teatre del Casal), la saxofonista barcelonina, una de les promeses ja convertides en realitat del jazz català amb el seu quintet de gala.

Per últim, la Mostra de Jazz de Cambrils ha pogut comptar amb el pianista tarragoní Xavi Torres (8 de maig, 19.30h Cripta de l’Ermita) i el seu trio oficial, segurament ara mateix el músic de jazz més internacional de les nostres comarques i que resideix a Amsterdam des d’on gira habitualment per tot Europa.

Abonament i entrades anticipades

Les entrades anticipades soltes per aquests cinc concerts estan a la venda a la plataforma www.entradium.com a 10 euros. L’organització també ha preparat un abonament de 40 euros que dona accés a les cinc actuacions de pagament i que es pot adquirir de forma anticipada a https://entradium.com/ca/events/abonaments-mostra-de-jazz-i-blues-cambrils-2022

D’altra banda, el festival també acollirà el dissabte 2 d’abril a les 23h al pub La Boheme un concert del grup francès Guttercats, que s’integra en la gira per Portugal, Espanya i França que està oferint aquesta formació de blues i rock. Les entrades anticipades per aquesta actuació estan a la venda al preu de sis euros a https://entradium.com/ca/events/guttercats-a-la-boheme

Torna el Fideujazz al Parc del Pescador

D’altra banda, Cambrils la mar de jazz anuncia que els dies 28 i 29 de maig tornarà la sisena edició del Fideujazz & Jazz al Parc, al Parc del Pescador, amb 6 actuacions de grups de primer nivell procedents de Catalunya, la resta de l’Estat i França i que es presentarà ben aviat per convertir-se de nou en la gran festa de la música en directe a la localitat. El Jazz al Parc tornarà després que en les dues últimes edicions no es va celebrar per la pandèmia. En la darrera edició amb normalitat, la tardor de 2019, el Fideujazz al Parc va reunir prop de 2.000 persones entre els 2 dies de l’esdeveniment.

La Mostra de Jazz i Blues de Cambrils l’organtiza Cambrils la mar de jazz, amb el suport del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i el patrocini de Comaigua i les empreses locals El Piset i Scarlett.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: