Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova sessió de contacontes per commemorar el 8M, a la Biblioteca Carles Cardó de Valls

Muntsa Plana explicarà la narració 'En els boscos de la memòria', que tindrà lloc aquest dijous 10 de març, a les 17:30 h

Muntsa Plana explicarà el conte 'En els boscos de la memòria', tindrà lloc dijous 10 de març, a la Biblioteca Carles Cardó de Valls Muntsa Plana explicarà el conte 'En els boscos de la memòria', tindrà lloc dijous 10 de març, a la Biblioteca Carles Cardó de Valls ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 10 Març 2022 01:15

Aquest mes, amb motiu del Dia internacional de les dones, la Biblioteca Carles Cardó i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Valls han organitzat un contacontes especial. Es tracta de la narració 'En els boscos de la memòria0, que tindrà lloc el dijous 10 de març, a les 17:30 hores.

En aquesta sessió, Muntsa Plana explicarà la història d’una mare que ensenya a la seva filla a creure en ella mateixa. Tot i que han passat molts anys, sempre que ho necessita troba en els boscos de la seva memòria les paraules sàvies de la mare, que li escalfen el cor. Records que sempre l'acompanyen. Converses que es tornen lliçons de vida.

Un conte que, a més d’entretenir, té com a valor afegit la sensibilització dels infants en la promoció de la igualtat entre dones i homes. Val a dir que la narradora és la pròpia autora del conte. L’entrada és lliure i gratuïta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: