Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna la programació del 'GastroArt 2022' per dinamitzar la restauració de Reus

Aquest primer dimecres dia 9 de març les actuacions programades són de Fetitxe 13 i del DJ Ecléctico, a les 19:00 h, a la plaça del Castell

Reus Promoció torna a posar en marxa aquest dimecres 9 de març la campanya de dinamització de la restauració 'GastroArt' Reus Promoció torna a posar en marxa aquest dimecres 9 de març la campanya de dinamització de la restauració 'GastroArt' ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Març 2022 08:33

L’Agència Reus Promoció torna a posar en marxa aquest dimecres 9 de març la campanya de dinamització de la restauració 'GastroArt', amb l’objectiu principal de posar en valor i dinamitzar el sector de l’hostaleria i la restauració de la ciutat, amb una programació artística setmanal i integrant les iniciatives que impulsi el propi sector.

Després de la bona acollida de la campanya, el 'GastroArt' torna per dinamitzar els dimecres en horari de 19:00 h a 21:00 h, amb l’objectiu de convidar a la ciutadania i visitants a sortir i passejar per les zones de concentració d’establiments d’hostaleria i gaudir així tant de les actuacions programades com de les propostes gastronòmiques de l’hostaleria i la restauració.

En aquest reinici de campanya, Reus Promoció ha programat un total de 21 actuacions de petit format, entre sessions dj - que seran cada primer dimecres de mes-, actuacions musicals, teatre de carrer i accions de proximitat que es portaran a terme a diferents indrets de concentració d’establiments de restauració. La programació ha prioritzat la presència d’artistes locals i de l’entorn, posant en valor al sector cultural de proximitat.

Per a aquest primer dimecres dia 9 de març les actuacions programades són de Fetitxe 13 i del DJ Ecléctico, a les 19:00 h, a la plaça del Castell.

Dimecres Divins

Un altre dels aspectes de la campanya 'GastroArt' és la posada en valor dels productes gastronòmics de proximitat i el seu consum en els establiments de restauració. En aquest sentit, en el marc de la campanya impulsada per Reus Promoció, es continua sumant sinèrgies amb els 'Dimecres divins' que organitza El Tomb de Reus, en què diferents establiments de la ciutat incorporen la degustació de vins de diferents denominacions d’origen de proximitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: