Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cooperativa Obrera es compromet amb la lluita feminista amb la projecció de 'Jo sí que et crec'

El documental, que es pot veure dissabte al Teatre el Magatzem, recull situacions traumàtiques en què s’han trobat dones a l’hora de denunciar després de patir una agressió sexual

Frame del documental 'Jo sí que et crec', de Núria Vila Coma i Norma Nebot Frame del documental 'Jo sí que et crec', de Núria Vila Coma i Norma Nebot ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 04 Març 2022 08:06

La Cooperativa Obrera Tarraconense referma el seu compromís amb la lluita feminista i contra les violències masclistes. Ho fa amb l’arribada del Dia Internacional de les Dones, que se celebra el pròxim 8 de març. El Teatre el Magatzem acollirà la projecció del documental 'Jo sí que et crec', de Núria Vila Coma i Norma Nebot (Fora de Quadre). El documental recull situacions traumàtiques en què s’han trobat dones a l’hora de denunciar o buscar suport després de patir una agressió sexual.

Per què es posa en dubte la seva paraula? Quin impacte té aquest qüestionament sobre la seva recuperació? Institucions, policia, metges forenses, jutjats, mitjans de comunicació, govern i societat fallen a l’hora de proporcionar una resposta sòlida davant d’aquesta xacra social. En aquest documental, dones que ho han patit i expertes reflexionen sobre la revictimització.

El documental es projectarà aquest dissabte, 5 de març, a les 18.00 hores, i amb entrada gratuïta. Les entrades es poden reservar a través d’aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: