Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arboç es prepara per gaudir aquest diumenge de la Rua de Carnaval

Després de la suspensió de l’any passat, serà un dels actes de cultura i festes més esperats

Imatge d'arxiu del Carnaval de l'Arboç Imatge d'arxiu del Carnaval de l'Arboç AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 26 Febrer 2022 17:19

Poc a poc anem deixant enrere els estralls de la pandèmia i l’Arboç va recuperant la vida social, festiva i cultural que tant la caracteritza. El proper acte important que es celebrarà serà la celebració del carnaval 2022, una de les grans rues de Carnaval del Penedès. La festa començarà aquest diumenge 27 de febrer, a partir de les 12 del migdia, pels carrer de la vila.

La rua recorrerà els principals carrers de la vila en un ambient festiu i de disbauxa: Avinguda M. Cinto Verdaguer, C. Rafael de Casanova, C. Masdovelles, C. Ricard Domingo, Av. Sant Jordi, C. Andreu Suriol, Av. Penedès, Pl. De Catalunya, Via Augusta, Passeig Panxita, C. Muralla, Av. M. Cinto Verdaguer, C. Major, i finalitzarà aproximadament a les 14:00 hores a la Rambla Gener.

Per als més petits, la festa tindrà la seva pròpia rua infantil el divendres 25 de febrer a 3 quarts d’11 del matí. Començarà al Carrer Hospital (Davant de l’As d’Oros) i anirà fins a la Rambla Gener continuant pel Carrer Major finalitzant al davant de l’Ajuntament.

Per segona vegada la Rua del Carnaval de l’Arboç forma part del Carnaval del Penedès Marítim conjuntament amb els carnavals del Vendrell, Calafell i Cubelles.

 

L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida a tothom a gaudir de la festa amb civisme i responsabilitat i seguint en tot moment les mesures sanitàries vigents contra la Covid-19. Tots els actes de Carnaval són organitzats per l’Ajuntament de l’Arboç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: