Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Centcelles acollirà una reconstrucció històrica sobre bàrbars, pandèmies i la fi de l’Imperi Romà

L'activitat tindrà lloc, aquest dissabte 26 de febrer, a les 11h, al monument de Constantí

El Conjunt Monumental de Centcelles acollirà aquest dissabte, 26 de febrer l'activitat de reconstrucció històrica 'Bàrbars, pandèmies i la fi de l'Imperi romà'  El Conjunt Monumental de Centcelles acollirà aquest dissabte, 26 de febrer l'activitat de reconstrucció històrica 'Bàrbars, pandèmies i la fi de l'Imperi romà' AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 25 Febrer 2022 21:21

El Conjunt Monumental de Centcelles acollirà aquest dissabte, 26 de febrer una activitat de reconstrucció històrica, dins del cicle 'Llegim Història' del Club de Lectura de la Biblioteca Municipal de Constantí en col·laboració amb el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT).

L’activitat es titula 'Bàrbars, pandèmies i la fi de l'Imperi romà' i anirà a càrrec de l’Associació de reconstrucció històrica romana Septimani Seniores. Girarà entorn de la societat civil i militar romana de Tàrraco del segle V, el paper dels pobles bàrbars dins l’exèrcit romà i de com funciona i es gestiona un hospital de campanya.

L’activitat tindrà lloc a les 11 h, té un aforament limitat i cal fer reserva prèvia al MNAT a través del web www.mnat.cat/activitats. Dins del cicle 'Llegim història', es va fer dissabte passat una visita a la Vil·la romana d’Els Munts a Altafulla.

D’altra banda, en el marc dels clubs de lectura de la Biblioteca s’ha proposat la lectura de la novel·la “A Bàrcino” de Maria Carme Roca, ambientada en diferents espais històrics, entre ells Tàrraco. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: