Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Palau Bofarull de Reus obre la XVI mostra fotogràfica de la Germandat dels set pecats capitals

L'exposició es pot visitar fins al 4 de març, en horari de matí i tarda

Imatge de l'exposició 'Carnaval de Reus 2020+1', al Palau Bofarull de la Diputació a Reus Imatge de l'exposició 'Carnaval de Reus 2020+1', al Palau Bofarull de la Diputació a Reus DIPTA.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 24 Febrer 2022 21:46

El Carnaval ha arribat al Palau Bofarull de la Diputació a Reus en forma d'exposició fotogràfica, organitzada per la Germandat dels set pecats capitals. L'entitat, que any rere s'aboca a la celebració del Carnaval reusenc, hi mostra desenes de fotografies de diferents actes ciutadans que es van celebrar als carnavals de 2020 i 2021, marcats per les restriccions i amb un format reduït a causa de la pandèmia.

Sota el nom de 'Carnaval de Reus 2020+1', l'exposició pretén escalfar motors per als actes d'enguany, que tindran lloc aquest pròxim cap de setmana. Les fotografies es poden visitar fins al 4 de març al Palau Bofarull (Carrer de Llovera, 15, de Reus) de dimarts a dissabte, d'11.00 a 13.00h i de 17.00 a 20.00h.

L'entrada, com sempre, és lliure. Més informació a www.dipta.cat/exposicions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: