Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 300 persones participaran a les rues de Carnaval de Torredembarra

Els actes arrencaran el Dijous Gras, amb la mascarada La Figa te Fai i l'arribada de Ses Majestats Carnestoltes a la plaça del Castell

Imatge d'arxiu de la rua de Carnaval del diumenge, al passeig marítim de Torredembarra Imatge d'arxiu de la rua de Carnaval del diumenge, al passeig marítim de Torredembarra ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Febrer 2022 18:41

Torredembarra es prepara per a viure un Carnaval diferent, després de la parada obligada per les restriccions de l’any passat. Un total de set carrosses i una comparsa configuraran les rues d’enguany, amb 333 persones inscrites. En concret, hi participaran les carrosses de la Colla Ferralla, la Cucanya, los Too Locos, ASR, Spaindereta, els Salats i la Disbauxa i la comparsa els Reciclats.

Cal recordar que un dels requisits que es demanava a les carrosses i comparses és que han de participar a les dues rues, la de dissabte i la de diumenge, i només s’hi poden inscriure aquells grups que hi hagin participat en les dues darreres edicions. D’aquesta manera, s’elimina l’efecte crida de grups que poguessin venir d’altres poblacions on no se celebrarà el Carnaval i que no haguessin participat abans en les celebracions torrenques.

La programació

Els actes de Carnaval donaran el tret de sortida aquest Dijous Gras, 24 de febrer, a les 19h, amb la mascarada La Figa Te Fai, que anirà des de la plaça Mossèn Joaquim Boronat fins a la plaça del Castell. A les 19:30 h,està prevista l'arribada a la plaça de Ses Majestats Carnestoltes, acompanyats de la mascarada i de tots els infants i grans que vulguin acompanyar-lo disfressats. Serà el moment de prendre possessió del poder local.E

El dissabte 26 de febrer, a les 11 h, a la plaça del Castell, se celebrarà la 18a edició del Concurs de mascotes disfressades. Hi haurà una desfilada de les mascotes i es farà el lliurament dels premis. Les mascotes que vulguin participar en el concurs es podran inscriure enviant un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i mitja hora abans del concurs a la mateixa plaça.

A les 12 h, a la plaça del Castell, arrribarà el Carnaval infantil, on la canalla podrà vindre disfressada. Allí es podrà gaudir de l'espectacle d'animació musical 'Paüra', a càrrec de la Cia. La Belluga.

A les 17.30 h, pels carrers del Nucli antic, serà el moment de la Passada de La Figa Te Fai. Es repartiran figues i carxots per a tothom!

Les rues de dissabte i diumenge

A partir de les 19.30 h, al carrer de Pompeu Fabra, tindrà lloc la concentració de les carrosses i comparses de Carnaval. A les 20 h, es donarà sortida de la Rua de Carnaval amb el següent recorregut: carrer de Pompeu Fabra, carrer de Pere Badia, carrer de Ferran de Querol, carrer de Tarragona, plaça de Catalunya, carrer de Lleida, carrer de Pere Badia, carrer de Ferran de Querol, carrer de Tarragona, plaça de Catalunya, carrer de Lleida i carrer de Pere Badia.

L'endemà diumenge 27 de febrer, el Carnaval es trasllada a Baix a Mar. A les 11:30h, es concentraran les carrosses i comparses a Cal Bofill . I a les 12h, sortirà la Rua de Carnaval, que farà un recorregut pel passeig Marítim (des de Cal Bofill fins a la Casona - Oficina de Turisme del pg. Rafel Campalans).

En cas d’inclemències meteorològiques, tant el Concurs de mascotes com l'espectacle d'animació infantil es traslladaran al Casal Municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: