Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La dona i el flamenc centrarà els actes del 'Día de Andalucía' al Vendrell

Els actes organitzats per la C.C. de Andalucía García Lorca arrencaran el 26 de febrer, amb la inauguració de l'exposició del pintor Juan Rabal

Els actes organitzats per la C.C. de Andalucía García Lorca arrencaran el 26 de febrer, amb la inauguració de l'exposició del pintor Juan Rabal Els actes organitzats per la C.C. de Andalucía García Lorca arrencaran el 26 de febrer, amb la inauguració de l'exposició del pintor Juan Rabal CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Febrer 2022 08:20

La Casa de Cultura de Andaducía del Vendrell commemora enguany el 'Día de Andalucía', amb una sèrie d'actes organitzats per l'entitat, del 26 de febrer al 27 de març. Tots els actes se centraran en el món de la dona dins del món del flamenc, que s'allargaran durant l'any amb la figura de la dona en el món de lorquià : 'Las 7 mujeres de Lorca'.

Els actes arrencaran el proper dissabte 26 de febrer, a les 19h, a la Sala d'exposicions Benvingut Socias, amb la inauguració de l'exposició del pintor de Águilas (Murcia), Juan Pedro Rabal. a la mostra s'observa la vinculació de Lorca amb el món del flamenc i amb la seva musa "La Argentinita".

El dilluns 28 de febrer, a les 19:30h, a la Sala La Argentinita, es commemorarà el 'Día de Andalucía'continuació, amb la presentació del vi d'honor i amb la lectura de la glosa commemorariva, a càrrec de Gemma Ventura, acompanyada a la guitarra per Carlos Terrón "El Chaleco".

Les activitats es reprendran el diumenge 13 de març, a les 12:30h, a la Sala La Argentinita, amb 'La Tertulia del Rinconcillo - Melcior Comes', en què es presentarà el llibre 'Sobre la terra impura', de Melcior Comes. El llibre serà presentat per Kevin Prados i comptarà amb la col·laboració de la Llibreria Mitjans i Caves Miquel Pons.

El dissabte 19 de març, a les 19:30h, a la mateixa sala, se celebrarà la 'Noche flamenca', amb la cantant autodidacta Lídia Mora i Russelito.

Els acte clouran el diumenge 27 de març, a les 12h, a la Sala La Argentinita, amb la celebració del Festival Día de Andalucía, que comptarà amb la participació d'alumnes del curs de guitarra, impartit per Carlos Terrón "El Chalec"; una mostra de quadre de ball de l'entitat "Zambra"-"Azabache", "Alboreà" i "Embrujo Andaluz"; coreografies i la direcció artística de Ana Platero i Adelaida Guerrero; i música en viu per part de Nico Villalón a la guitarra, Camilo Villalón al cajón i Luis Oya, a la veu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: