Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El segon cicle de Reus Jazz Cava arrencarà aquest febrer amb músics referents

La proposta musical vol promoure el jazz acústic i fomentar la participació dels artistes locals

Daniel Recasens, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus, i Lluís Capdevila, director artístic del Reus Jazz Cava, durant la presentació del segon cicle del certamen Daniel Recasens, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus, i Lluís Capdevila, director artístic del Reus Jazz Cava, durant la presentació del segon cicle del certamen AJUNTAMENT DE REUS
Cultura ACN
Dissabte, 12 Febrer 2022 19:57

La segona edició del Reus Jazz Cava arrencarà el 17 de febrer amb un petit concert del seu director artístic, Lluís Capdevila, conjuntament amb dos músics referents del jazz, Masa Kamaguchi i David Xirgu.

El cicle s'allargarà durant tot l'any amb les actuacions d'artistes com Lluc Casares, Joan Fort, Oriol Vallès, Joan Terol, Xavi Torres, Irene Reig o Petros Klampanis, entre d'altres. Els concerts se celebraran al Centre Cultural El Castell.

Enguany, l'organització vol continuar promovent el jazz acústic de nivell i fomentar l'assistència de públic, així com la participació dels músics locals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: