Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Tres canciones', d'Adrià Guxens, seleccionada per participar en una trobada amb productors al Festival de Màlaga

Es preveu que el film es comenci a rodar l'any 2023

El cineasta tarragoní Adrià Guxens El cineasta tarragoní Adrià Guxens CEDIDA
Cultura ACN
Dissabte, 12 Febrer 2022 19:46

'Tres canciones', l'òpera prima del tarragoní Adrià Guxens i produïda per Corte A Films, ha estat un dels tres projectes espanyols seleccionats per participar al MAFF, el Malaga Festival Fund & Co-Production Event, que se celebrarà del 18 al 27 de març. Es tracta d'un dels esdeveniments de la indústria del Festival de cinema de Màlaga, que facilita el diàleg entre productors de llargmetratges llatinoamericans i europeus i que "propicia el creixement artístic dels projectes artístics, la coproducció internacional, la xarxa de contactes i incrementa les seves possibilitats de finançament". Guxens, que va guanyar la Biznaga de Plata el 2020 pel curt 'I Don’t Think It Is Going To Rain', preveu començar a rodar el film el 2023.

A 'Tres canciones', un noi es mira al mirall i es pregunta qui és; una noia es desperta en un matalàs sense saber d'on pertany, i un noi assegut al banc d'una estació espera un tren que pot ser que ni existeixi. L'Àngel, l'Alba i l'Alin són tres nois que es busquen a la ciutat de Barcelona.

'Tres canciones' ha passat també pel Brussels Co-Production Forum, ABYCINE LANZA, el Festival de Sevilla, el Lesgaicinemad i l'I+P Ideas.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: