Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt pel Carnaval a Vila-seca

El divendres 25 de febrer, a les 19.35 h, arribarà el Rei Carnestoltes al Jardí del Castell

Imatge d'arxiu de la rua del Carnaval de Vila-seca Imatge d'arxiu de la rua del Carnaval de Vila-seca ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 10 Febrer 2022 11:17

Torna el Carnaval a Vila-seca, amb diversos actes programats, des del dia 25 de febrer i fins a l’1 de març. El divendres 25 de febrer, a les 19.35 h, arribarà el Rei Carnestoltes a Vila-seca al Jardí del Castell. La Txaranga Band Tocats amenitzarà el seu recorregut pels carrers del Centre Històric fins arribar a la plaça de l’Església, on farà el seu discurs i li seran lliurades les claus de la ciutat.

L’esperada Rua de Carnaval arribarà el dissabte 26 de febrer. A partir de les 17.20 h es concentraran les carretel·les al carrer de Sir Esteve Morell Scott i, cap a les 18:00 h, s’iniciarà la Rua de Carnaval 2022 pels següents carrers: de l’Hort del Pep, de Galceran de Pinós, de Josep Anselm Clavé, del Requet de Fèlix, de Tarragona, Rambla de Catalunya, carrer de Vic, plaça dels Països Catalans, carrers de la Riera, de Joan Maragall, de Jaume Balmes i l’avinguda de Francesc Macià. Per últim, a les 23:00 h, tindrà lloc la Gran Festa de Carnaval al Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca.

El dimarts 1 de març, Vila-seca acomiadarà el Rei Carnestoltes amb un emotiu enterrament. A les 19.30 h sortirà el seguici mortuori des del Jardí del Castell, acompanyat de la Txaranga Band Tocats. Recorreran el Centre Històric i arribaran fins a la plaça de l’Església, on es lliuraran els premis de la Rua de Carnaval 2022 i s’acomiadarà a S.M. el Rei Carnestoltes.

Cal destacar que, entre el 21 i el 25 de febrer, tindrà lloc la festa infantil de disfresses a cadascuna de les escoles del municipi, on també s’hi lliuraran els premis als guanyadors del 8è Concurs de Cartells de Carnaval.

Donada l’actual situació de pandèmia, tots els actes programats estan subjectes a possibles canvis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: