Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona admet que no tenia capacitat per "cobrir la proposta ambiciosa" del Minipop

Els organitzadors asseguren que els ha estat "impossible" aconseguir els recursos i la infraestructura necessaris per tirar endavant l'edició d'enguany

Imatge d'arxiu del festival Minipop Imatge d'arxiu del festival Minipop ARXIU / INFOCAMP
Cultura ACN
Dilluns, 07 Febrer 2022 15:30

La directora del Minipop, Núria Serrano, ha assegurat que els ha estat "impossible" aconseguir els recursos i la infraestructura que necessitaven per tirar endavant l'edició d'enguany. El certamen tenia la voluntat de canviar de format, d'espai i de durada. "Per respecte a la gent que guardava l'entrada des de feia dos anys no volíem fer una cosa que no estigués a l'alçada", ha indicat. Amb tot, ha expressat "agraïment i gratitud" a tots els espectadors, públic i col·laboradors i ha destacat que els impulsors senten "felicitat i orgull" per tots aquests anys. Alhora ha afirmat: "no és un adéu. Seguirem creant i construint", ha indicat.

Per la seva banda, la consellera de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, ha lamentat la decisió de l'organització. Solé ha explicat que el consistori enguany mantenia l'aportació de 20.000 euros que havia fet els darrers anys, però que no tenia capacitat d'incrementar-la per "cobrir la proposta ambiciosa" del Minipop.

La consellera ha indicat que no hi havia una xifra tancada sobre quants diners calien per a la nova etapa que es plantejava. Amb tot, ha agraït la "tasca d'aquests anys que han imposat un model ludicofestiu familiar replicat a altres ciutats" i que Tarragona "no vol perdre". Així, la voluntat és incloure dins la programació de l'oferta cultural del consistori propostes que puguin cobrir el buit que ha deixat el Minipop.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: