Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival Minipop s'acomiada després d’onze anys

Es retornarà íntegrament l’import de les entrades que havien de servir pel Minipop 2022

El Festival Minipop s'acomiada després d’onze anys a la ciutat de Tarragona El Festival Minipop s'acomiada després d’onze anys a la ciutat de Tarragona MINIPOP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 07 Febrer 2022 09:05

El Minipop diu adeu. Després de dos anys de pandèmia en què el festival s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies sanitàries, l’equip del Minipop ha tingut temps per repensar i reflexionar sobre la continuïtat del projecte. La intenció inicial de l'organització era començar una nova etapa del festival, amb una nova ubicació, i que també tingués presència al llarg de l’any a través de petits concerts repartits en diferents racons de Tarragona. Però el nou projecte, tal i com estava plantejat, "requeria d’una infraestructura i uns recursos que malauradament no s’han pogut aconseguir", assenyalen. Per aquest motiu l’equip ha decidit tancar definitivament aquesta etapa i plantejar-se noves iniciatives.

Els promotors del festival es volen quedar amb l’orgull de la feina feta: "el Minipop no desapareix del tot. Queda el llegat que ha deixat a la ciutat de Tarragona i a les nostres comarques, demostrant que és possible una altra manera d’entendre, de fer i de gaudir la cultura en família, junts petits i grans".

En el comunicat s'anuncia que aquest comiat és el punt de partida per continuar inventant projectes, proposant iniciatives més sostenibles i de petit format, cooperant amb altres entitats i institucions i gaudint com sempre de la feina col·laborativa i creativa en equip. Volen seguir treballant per la cultura, apostant per projectes que siguin més sostenibles en recursos econòmics, humans i tècnics.

El retorn de les entrades del Minipop 2022

Les persones que van comprar l'entrada del 'Minipop 2022' online rebran el reemborsament dels diners automàticament a partir d’aquest dimarts, 8 de febrer, a la mateixa targeta o compte corrent on vàreu fer la compra.

Les persones que tinguin entrades físiques comprades a qualsevol dels punts de venda del Minipop (Shiva Records, Batabat, El Lloro, To2bb o l’Espiga d’Or) han d’enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant:

1. Nom i telèfon
2. Nombre d’entrades retornades
3. Número d’entrada
4. Establiment on vau comprar l’entrada
5. Fotografia de les entrades

Una vegada enviada aquesta informació es procedirà a fer el retorn de la totalitat de l’import a través de Bizum. Si preferiu que se us retorni mitjançant una transferència bancària, haureu d’afegir el número de compte al correu electrònic.

A més, han posat a la disposició el número de WhatsApp 695 494 001 per qualsevol pregunta o incidència.

Onze anys d’història i de cultura en família

El primer festival de música pop en clau familiar es va iniciar el 2011 al passeig de palmeres de Tarragona i des de llavors ha presentat nou edicions del Festival Minipop, dues edicions del Minipop Sant Magí i un Minipop de Tardor. Per aquestes edicions hi han passat més de 100 artistes, entre els quals cal destacar Mishima, Suu, El Petit de Cal Eril, Núria Graham, Joana Serrat, Love of Lesbian, Carlos Sadness, The New Raemon, The Crab Apples o Ferran Palau. Una aposta que, a més, s’ha complementat amb altres disciplines artístiques, combinant música, art visual i plàstic, literatura, teatre i cinema.

Tant la directora del festival, Núria Serrano, com tot l’equip, no volen acomiadar aquest projecte tan il·lusionant sense remarcar "l’agraïment profund al públic que ha omplert totes i cadascuna de les edicions del festival. Volem agrair de tot cor el suport que hem rebut al llarg de tots aquests anys de totes les persones, voluntaris, institucions, entitats i patrocinadors que han fet possible el festival. Però sobretot a vosaltres, el nostre públic, els que ens heu acompanyat des del primer any i els que us heu anat incorporant al llarg de les edicions. El vostre caliu és el que ens ha fet seguir any rere any amb aquest projecte".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: