Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Raphael, Loquillo i Ara Malikian, al 47è Festival Internacional de Música de Cambrils

Clipper's Live passa a dirigir el festival, que tindrà lloc entre el 29 de juliol i el 7 d'agost, i que incorpora un "Village" per a grups locals

Imatge d'arxiu de Raphael, en la seva actuació al FIMC amb la seva actuació amb l'Orquestra Simfònica del Vallès Imatge d'arxiu de Raphael, en la seva actuació al FIMC amb la seva actuació amb l'Orquestra Simfònica del Vallès ARXIU / FRANCESC HOSPITAL / INFOCAMP
Cultura Josep Cartanyà
Dilluns, 31 Gener 2022 12:45

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i el president del Grup Clipper's, Juli Guiu, han presentat avui la 47a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC), que  tindrà lloc del 29 de juliol al 7 d'agost, al Parc del Pinaret de Cambrils.

El festival recupera el format de deu dies consecutius i presenta els artistes següents: Ara Malikian (29 juliol), God Save The Queen (30 de juliol), Rels B (31 de juliol), Sergio Dalma (1 d'agost), Taburete (2 d'agost), Loquillo (3 d'agost), Rapahel (4 d'agost), Mag Lari (5 d'agost), Els Pets (6 d'agost) i Nathy Peluso (7 d'agost). Enguany l'espectacle del Mag Lari serà l'escollit per celebrar la "Nit solidària" del festival, a favor de l'Asscociació de Familiars i Amics de Nens Ocològics de Catalunya (AFANOC).

En aquesta edició, el festival comptarà amb un espai "Village", on abans i després de cada concert hi actuaran grups i dj's de Cambrils i del Camp de Tarragona. El públic també podrà gaudir d'una amplia oferta gastronòmica de la mà de Cal Blay Food Lovers. 

Pel que fa a la capacitat del recinte del Parc del Pinaret, en les actuacions amb el públic assegut s'habilitaran 2.100 entrades (inclosa la grada), mentre que els concerts amb el públic dret (també amb la grada) es posaran a la venda 2.800 entrades.

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha destacat com a objectiu que "Cambrils sigui el festival de referència de la Catalunya Sud". El batlle ha dit que "Clipper's ens ha ajudat a ser un gran festival que juga a la divisió d'honor" i ha afegit "això ens posicionarà amb més promoció al territori i en la nostra aposta per la cultura". Klein també ha tingut paraules de record i reconeixement "cap als impulsors del festival de música internacional i, especialment, cap a l'Àngel Recasens". Pel que fa a la recuperació del format de deu dies consecutius de festival, l'alcalde considera que "pot tenir el millor resultat i èxit possibles i serà el que causarà menys molésties als veïns".

Per la seva banda, el president de Clipper's, Juli Guiu, s'ha mostrat encoratjat "pel repte i orgull que suposa la nostra primera edició del festiva" i ha afegit "ens deixarem la pell perquè sigui el festival de referència de la Catalunya Sud". 

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i el president de Clipper's, Juli Guiu, han presentat avui el cartell del FIMC (Foto: Clipper's): 

mitjana Oliver Klein i Juli Guiu

Les entrades

Les entrades es posaran a la venda aquest dimarts 1 de febrer, per un preu màxim de 50 euros, a les webs del festival i de Clipper's.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: