Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El IX Concurs Fotogràfic 'Albert Iturria' de Vila-seca ja té guanyadors

L’exposició de fotografies es pot visitar a la sala polivalent de l’Ajuntament

Foto de grup dels premiats en el IX Concurs Fotogràfic 'Albert Iturria' Foto de grup dels premiats en el IX Concurs Fotogràfic 'Albert Iturria' AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Gener 2022 12:11

El passat dissabte, i en el marc dels actes de la Festa Major d'Hivern a Vila-seca, es van donar a conèixer els guanyadors del novè Concurs Fotogràfic Albert Iturria que enguany premiava les millors fotografies relacionades amb el comerç de proximitat a Vila-seca.

El segon tinent d'alcalde, Josep Toquero, la regidora d’Innovació i Turisme, Cristina Cid, la regidora Núria Miret i l’esposa i la filla del fotògraf homenatjat, M. Rosa March i Sílvia Iturria, respectivament, van lliurar els premis als guanyadors. El primer, valorat en 700 euros, va ser per a Maria Montserrat Magriñá; el segon premi, amb un valor de 350 euros, va ser entregat a Xavier Barrullas Muñoz i, per últim, el tercer premi, dotat amb 175 euros, va ser per Alicia Garcia Moreso.

                                                          Premi I: 'Comerç centre històric', de Maria Montserrat Magriñá: 

Premi 1 Montserrat Magriñà comerç centre històric

                                                                       Premi 2: 'Retalls de la Fina', de Xavier Barrullas Muñoz: 

Premi 2 Xavier Barrullas Retalls de la Fina

                                                                                         Premi 3: 'Km0', d'Alicia García Moreso: 

Premi 3 Alicia Garcia Moreso Km 0

Per la seva banda, en la categoria infantil, els 50 euros en material escolar se'ls van endur Arlet Espejo Rofes, Èric Espejo Rofes i Daniel Cardona Cretu.

Exposició de les fotografies

Després d'anunciar els guanyadors del concurs, es va procedir a inaugurar l'exposició que recull una cinquantena de fotografies i que es pot visitar fins el proper 28 de febrer a la sala polivalent de l’Ajuntament de Vila-seca.

El jurat d'aquest setè Concurs Fotogràfic Albert Iturria va estar format per Manuela Moya, regidora de Cultura, Coneixement i Relacions Cíviques; Josep Toquero, regidor de Serveis Generals, Seguretat i Civisme; Nuria Miret, regidora de l'Ajuntament de Vila-seca, i per les fotògrafes Sílvia Iturria i Sílvia Amador.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: