Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Zacarías Henar, nou president d'Òmnium Tarragonès

Henar pren el relleu de Rosa Maria Codines al capdavant de l’entitat

D'esquerra a dreta, el nou president d'Òmnium Tarragonès, Zacarías Henar, l'expresidenta Rosa Maria Codines, i el vicepresident nacional, Mercè Mauri D'esquerra a dreta, el nou president d'Òmnium Tarragonès, Zacarías Henar, l'expresidenta Rosa Maria Codines, i el vicepresident nacional, Mercè Mauri ÒMNIUM TARRAGONÈS
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 15 Gener 2022 12:13

Aquest divendres 14 de gener, Òmnium Cultural del Tarragonès ha celebrat la seva Assemblea General Ordinària. En aquesta, la presidenta de la seu territorial, Rosa Maria Codines, ha comunicat als socis que deixa la presidència per formar part de la Junta Nacional d'Òmnium Cultural i donar pas a nous lideratges. Així doncs, després de presentar la memòria d'activitats de l'any 2021, Codines ha anunciat que deixa la presidència a les mans de Zacarías Henar, que ha guanyat les eleccions amb un ampli suport dels socis.

Un cop elegit president d'Òmnium del Tarragonès, Henar ha presentat la seva proposta de pla de treball, que manté l'essència de tota la feina feta per l'entitat a la comarca al llarg dels seus 50 anys de trajectòria. Zacarías ha destacat també la bona feina feta fins ara i l'aposta clara per la cohesió i la llengua d'aquesta nova junta territorial.

L'assemblea ha comptat amb la participació del vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, que ha valorat positivament la tasca de l'entitat i la seva evolució en aquests anys. Tant Mauri com Henar han aprofitat l'ocasió per acomiadar i donar les gràcies a Rosa Maria Codines després de 10 anys al capdavant de l'entitat. Tots dos han destacat la feina feta i la dedicació de les juntes encapçalades per Codines.

Finalment, la Junta del Tarragonès ha volgut fer un reconeixement públic a la tasca duta a terme per Marcel Mauri com a vicepresident de l'entitat durant els difícils anys d'empresonament del president Jordi Cuixart.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: