Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jordi Bosch serà el pròxim convidat del cicle de converses amb creadors 'Prosceni Reddis Bartrina'

Ja es poden reservar les entrades gratuïtes per a la conversa amb l'actor, que tindrà lloc el proper dimarts 25 de gener, al Teatre Bartrina

Imatge de l'actor Jordi Bosch, en una escena amb Emma Vilarasau Imatge de l'actor Jordi Bosch, en una escena amb Emma Vilarasau DAVID RUANO / FOCUS.CAT
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 13 Gener 2022 17:50

El cicle de converses amb creadors 'Prosceni Reddis Bartrina' es reprendrà amb la conversa entre l'actor de teatre, cinema i televisió, Jordi Bosch, i el periodista, gestor cultural i ex director del Teatre Auditori de Sant Cugat, Pep Tugues, que tindrà lloc el proper dimarts 25 de gener, a les 19h, al Teatre Bartrina de Reus.

Les entrades són gratuïtes però cal fer la reserva en aquest enllaç

El cicle continuarà el dimarts 22 de març, a les 19h, amb la conversa entre la ballarina i coreògrafa, Jone San Martín, i l'ex ballardina i coordinadora artística del Premi Roseta Mauri de dansa, Cristina de Anciola.

El dimarts 19 d’abril, a la mateixa hora, serà el torn del compositor, director d'orquestra i pianista, Miquel Ortega, que mantindrà una conversa amb el director d'orquestra i director artístic de l'Associació de Concerts de Reus, Marc Moncusí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: