Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Auditori Diputació programa un nou cicle de cinema en versió original

Aquest diumenge 9 de gener s’enceta el cicle, que inclou la projecció de 10 noves pel·lícules d'autor fins al 13 de març

Aquest diumenge donarà el tret de sortida la pel·lícula 'Annete', de Leos Carax (França, 2021) Aquest diumenge donarà el tret de sortida la pel·lícula 'Annete', de Leos Carax (França, 2021) ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 06 Gener 2022 21:09

L’Auditori Diputació enceta el 2022 amb més cinema. El dia 9 de gener comença un nou cicle de Cinema en Versió Original, que organitza la Diputació de Tarragona en col·laboració amb l’Associació Anima’t. Aquest cicle forma part de la programació estable de cinema que ofereix l’Auditori Diputació i que el referma com a espai cultural de referència a la demarcació.

El cicle Cinema en Versió Original ofereix fins al 13 de març un total de 10 sessions que apropen a la ciutadania una programació d’autor en versió original subtitulada. Es tracta de títols recents i de rellevància que en molts casos no han arribat a les sales de cinema de la demarcació.

La programació

Aquest diumenge, hi donarà el tret de sortida la pel·lícula 'Annete', de Leos Carax (França, 2021). 'Petite Maman', de Céline Sciamma (França, 2021); 'Lamb', de Valdimar Jóhannsson (Islància, 2021), i 'El Padre', de Florian Zeller (Regne Unit, 2020) completaran la programació del mes de gener. Al febrer es podrà veure 'Titane', de Julia Ducournau (França, 2021); 'Tres', de Juanjo Giménez (Espanya, 2021); 'Quo Vadis, Aida?', de Jasmila Zbanic (Bòsnia i Hercegovina, 2020) i 'Bennedetta', d’Emma Seligman (Estats Units, 2020). 'El Buen Patrón', de Fernando León de Aranoa (Espanya, 2021) i 'La Ruleta de la fortuna i la fantasía', de Ryûsuke Hamaguchi (Japó, 2021) tancaran la programació del primer trimestre.

Les projeccions es duran a terme els diumenges, a les 19 hores, en aquest espai de la Diputació de Tarragona al carrer de Pere Martell de Tarragona. Les entrades tenen un cost de 6€ i es podran adquirir una hora abans de cada passi al vestíbul de l’Auditori Diputació. Les sessions es faran tenint en compte les limitacions d'aforament i les mesures de seguretat establertes en el context de la Covid-19.

La programació completa i la informació sobre cada pel·lícula està recollida a aquest enllaç.

Cicle Gaudí

El Cicle Gaudí, impulsat per l'Acadèmia del Cinema Català, torna a l’Auditori Diputació per posar en valor el cinema català amb una programació estable mensual. El 27 de gener és el torn de 'Pan de limón con semillas', de Benito Zambrado. Al febrer, 'Las leyes de la Frontera', de Daniel Monzón, i al març, '6 dies corrents', de Neus Ballús.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: