Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tornen les cavalcades de Reis a Segur i a Calafell

Es recupera l’arribada en vaixell de Ses Majestats al Port de Segur i s’introdueixen alguns canvis en el recorregut, sobretot en la cavalcada de Segur

Calafell recupera l’arribada en vaixell de Ses Majestats al Port de Segur Calafell recupera l’arribada en vaixell de Ses Majestats al Port de Segur AJUNTAMENT DE CALAFELL
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Gener 2022 20:21

Aquest dimecres 5 de gener, tornen les cavalcades de Reis a Calafell, després de la interrupció de l’any passat per la pandèmia. Enguany es recupera l’arribada en vaixell de Ses Majestats al Port de Segur i s’introdueixen alguns canvis en el recorregut, sobretot en el cas de la cavalcada de Segur.

Des de l'Ajuntament de Calafell es recorda a la ciutadania que és especialment important evitar aglomeracions i mantenir la distància de seguretat, a més d’usar la mascareta en tot moment.

La regidora de Cultura, Mònica Trepat, explica que “està en la mà de tots i totes poder celebrar aquesta festa amb seguretat. Trepat afegeix: “En el moment de donar la carta als reis hem organitzat un circuit que permet garantir distàncies, per exemple. Però durant el recorregut pels carrers, o a l’arribada al Port, necessitem la col·laboració de tothom per prevenir riscs”.

Les cavalcades

A Segur de Calafell, a les 15.30 h, es donarà la benvinguda amb una acte d'animació als Reis Mags de l’Orient, a la plaça del Port. L'arribada de Ses Majestats amb vaixell al Port està prevista cap a les 16:00 h. 

La cavalcada arrencarà a les 17:00 h a Segur, amb el següent itinerari: Passeig Marítim, carrer Duero, carrer Gaudí, carrer Po, i passeig Marítim. Entre les
18.30 i les 20:00 h, es farà la recollida de cartes al Port de Segur. I de18.30 a 18.50 h, s'habilitarà un accés adaptat per a famílies amb diversitat funcional.

A Calafell, a les 16:00 h, el Teatre Joan Colet, acollirà la recollida de cartes. A les 19:00 h, s'habilitarà un accés adaptat per a famílies amb diversitat funcional.

La cavalcada s'iniciarà, a les 19:00h, -primer Poble i després Platja-, des del Teatre Joan Colet i transcorrerà pel següent itinerari: Rambla Mossèn Jaume Tobella, carrer Torredembarra,  plaça de Catalunya, carrer Principal, carrer de Mar, passeig de la Unió, carretera del Sanatori, carretera de l’Estació, avinguda Mossèn Jaume Soler - a les 20 h aproximadament-, per continuar per carrer Monturiol, carrer Vilamar, carrer Sant Pere, avinguda Mossèn Jaume Soler, carretera de l’Estació, carretera del Sanatori, passeig de la Unió fins tornar al Teatre Joan Colet, cap a les 21.30 h aproximadament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: