Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla de Mafumet ja té a punt la Cavalcada de Reis més segura

L’Ajuntament habilitarà una pantalla gegant per seguir en directe el recorregut de la rua i la posterior recepció a Ses Majestats

La Pobla de Mafumet es prepara per viure la Cavalcada de Reis La Pobla de Mafumet es prepara per viure la Cavalcada de Reis AJUNTAMENT DE LA POBLA DE MAFUMET
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Gener 2022 18:02

La nit de Reis s’apropa i tot és a punt a la Pobla de Mafumet perquè grans i sobretot petits puguin gaudir d’aquesta màgica nit. Després d’un any de parèntesi obligat, l’Ajuntament ha pogut confirmar amb Ses Majestats la recuperació de la Cavalcada, un dels moments més esperats de l’any que tindrà lloc aquest dimecres 5 de gener, a les 19 hores.

Així, la comitiva dels Reis Mags desfilarà pels carrers del municipi pobletà, seguint el tradicional recorregut que donarà inici a l’avinguda Tarragona i continuarà pel carrer Mina de Madró, avinguda Generalitat, rambla Jaume I i carrer Bassal, fins arribar a les portes del Pavelló Municipal, a on el consistori amb l’alcalde al capdavant donaran la benvinguda a Ses Majestats.

A continuació tindran lloc els parlaments des del balcó del Pavelló, com és tradicional, si bé en aquesta ocasió i per tal d’evitar aglomeracions, l’Ajuntament limitarà l’aforament de la Carpa del Pavelló. en la mateixa línia de prudència, també s’ha decidit que no hi haurà distribució de caramels en aquest punt, si bé els infants en podran recollir durant el recorregut de la Cavalcada, com és habitual.

Pantalla gegant per seguir la Cavalcada

A més i per facilitar-ne el seguiment, l’Ajuntament pobletà instal·larà una pantalla gegant a l’exterior del Pavelló, al carrer Bassal, des de la qual podrà visualitzar-te en directe tant la Cavalcada com la posterior recepció a Ses Majestats. Així mateix, el canal municipal de Youtube també retransmetrà l’acte en directe, per a aquelles persones que prefereixin seguir aquest esdeveniment des d’altres ubicacions.

Es recorda a tots els assistents que l’ús de mascareta serà obligatori en tot moment, així com la recomanació de guardar la distància de seguretat i de seguir les indicacions del personal d’organització.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: