Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal del Penedès es prepara per a l'arribada dels Reis d'Orient

Els Reis arribaran el dia 5 de gener a la tarda i, després de visitar diversos locals socials del municipi faran la seva tradicional cavalcada

El patge reial va visitar la Bisbal i va estar recollint cartes i dibuixos dels més menuts en el marc del Parc de Nadal El patge reial va visitar la Bisbal i va estar recollint cartes i dibuixos dels més menuts en el marc del Parc de Nadal AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Gener 2022 20:20

Com cada any, SSMM els Reis d'Orient arribaran a la Bisbal del Penedès aquest dimecres 5 de gener carregats d'il·lusió, emoció i regals. Des de l'Ajuntament s'ha estat treballant perquè tots els nens i nenes puguin entregar la seva carta i rebre els regals de Ses Majestats. De fet, el passat 2 de gener, el patge reial va visitar el municipi i va estar recollint cartes i dibuixos dels més menuts en el marc del Parc de Nadal, una iniciativa que es va dur a terme els dies 2 i 3 de gener al pati i al gimnàs de l'Escola Ull de Vent i que va comptar amb inflables, jocs, la visita de patge i els seus ajudants i un concert amb la Bellvei Band.

Ara, els patges i els seus ajudants estan recollint alguns encàrrecs reials als locals socials dels barris del Priorat, Can Gordei i La Miralba i a la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca amb l'objectiu de facilitar la feina als reis.

L'arribada dels Reis d'Orient

El dia 5 de gener arribaran els Reis d'Orient al municipi. A partir de les 16:30h, visitaran el local social del Priorat de la Bisbal i entregaran alguns regals. A les 17:30h seran al local social de Can Gordei i per entregar alguns regals. A les 18:30h visitaran el local social de La Miralba i entregaran alguns regals.

La cavalcada iniciarà el seu recorregut pels carrers del municipi, a les 19.30h, amb inici a l'avinguda Colom i continuació pel carrer Llibertat, la plaça Sant Jordi, el carrer Major, la plaça Major, el carrer Balmes, el carrer Àngel Guimerà i, de retorn, al carrer Balmes, la plaça Major, la plaça de l'Església i l'Ajuntament, on rebran la clau que obre totes les cases de la mà de l'alcaldessa de la vila, Agnès Ferré.

L'acte d'entrega de la clau es du a terme al balcó de l'Ajuntament i comptarà amb la presència de quatre petits convidats que van guanyar el sorteig que es va fer, el passat 2 de gener, entre els dibuixos que els infants del municipi havien fet per als Reis.

En acabar la cavalcada hi haurà la tradicional entrega de paquets a la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca.

Des de l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès demanem que tots els nens i nenes portin mascareta amb la seva bombolla de convivència i que es distribueixin al llarg de la cavalcada per evitar aglomeracions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: