Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Reis d'Orient avancen la seva arribada a Valls

Melcior, Gaspar i Baltasar sortiran a les 13h al balcó de l'ajuntament per saludar a tota la ciutat, després de ser rebuts per l'alcaldessa

Els nens i nenes de Valls han fet l'entrega, aquest migdia, de les seves cartes a l'Emissari Reial Els nens i nenes de Valls han fet l'entrega, aquest migdia, de les seves cartes a l'Emissari Reial AJUNTAMENT DE VALLS
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Gener 2022 15:02

Aquest dimecres 5 de gener, Ses Majestats els Reis d'Orient tornaran a visitar la ciutat de Valls en la nit més màgica de l'any. Enguany, però, amb l'objectiu d'aconseguir una participació popular més esglaonada durant tota la jornada, la comitiva reial avançarà de manera extraordinària la seva arribada, que aquest any tindrà un caràcter excepcional a causa de la proximitat amb les Festes Decennals 2021+1. Una de les novetats serà la rebuda dels Reis d'Orient a l'Ajuntament per part de l'alcaldessa, Dolors Farré, qui els donarà la benvinguda a Valls en nom de la ciutat, a partir de les 13:00 h. Seguidament, sortiran al balcó de la Casa de la Vila per saludar a tothom que s'aplegui a la plaça del Blat.

Aquesta no serà, però, la primera aparició pública de Ses Majestats, ja que, des de les 11:00 h, s'instal·laran al Campament Reial, una altra de les novetats importants, ubicat a l'exterior de la Sala Kursaal. Durant tot el matí i en les primeres hores de la tarda, els Reis d'Orient, l'Emissari Reial i el seguici de patges i heralds, romandran al seu campament tot esperant l'inici de la cavalcada. Els nens i nenes podran descobrir la comitiva, contemplar el conjunt de carrosses i entregar les últimes cartes.

Al vespre, a partir de les 18:30h i des de la plaça de l'Estació, s'iniciarà la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient, la qual es desplegarà per tota la ciutat amb les carrosses, camions, músics i milers de joguines per anunciar l'arribada dels tres Savis. Com a novetat, la Cavalcada s'aturarà a l'església arxiprestal de Sant Joan on els Reis d'Orient faran l'adoració al Nen Jesús i visitaran la Mare de Déu de la Candela, la qual excepcionalment es troba al llindar del seu cambril. Tot seguit, es reprendrà la cavalcada que aquest any, a causa de la instal·lació de les lluminàries de les Festes Decennals 2021+1, no passarà pel carrer de la Cort sinó que pujarà per la Muralla de Sant Antoni fins a arribar, com és habitual, al Pati. Allí, la comitiva reial rebrà la clau de la ciutat per part de l'alcaldessa, Dolors Farré, i s'adreçaran als nens i nenes i saludaran per darrera vegada a la ciutadania vallenca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: