Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sant Pere i Sant Pau recupera la cavalcada després d'una dotzena d'anys

L'AV La Unió ha dissenyat un recorregut per carrers amples del barri tarragoní per evitar aglomeracions

L'AV La Unió SP i SP recupera enguany la Cavalcada de Reis. A la imatge, la cavalcada del 2009, una de les últimes que es va fer al barri tarragoní L'AV La Unió SP i SP recupera enguany la Cavalcada de Reis. A la imatge, la cavalcada del 2009, una de les últimes que es va fer al barri tarragoní ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Gener 2022 13:11

Sant Pere i Sant Pau recupera enguany la Cavalcada dels Reis Mags d'Orient al barri tarragoní, després d'una dotzena anys sense sortir. L'AV La Unió de SP i SP, amb la participació d'un grup nombrós de voluntaris, ha organitzat per aquest dimecres 5 de gener una cavalcada adaptada a la situació pandèmica.

Des de La Unió es mostren molt satisfets per haver recuperat la cavalcada al barri. També consideren positiu que les famílies del barri puguin rebre a Ses Majestats sense haver-se de desplaçar al centre de Tarragona, ja que això contribuirà a que la població quedi més repartida.

La cavalcada transcorrerà per carrers i vies àmplies per evitar aglomeracions. La sortida de tota la comitiva està prevista, a les 18h, des del davant del bloc Veneçuela, i passarà pel camí Pont del Diable, Rambla, plaça les Sardanes, damunt del pont, camí Pont del Diable, fins arribar al local de l'AV La Unió, al bloc Perú, aproximadament una hora més tard.

En arribar, es farà l'entrega de regals es farà a l'escenari ubicat al bloc Perú, després dels parlaments. Les persones que vulguin encara tenen temps de portar el seu regal o paquet indicant el nom i cognoms del nen o nena , aquest dimarts 4 de gener, de 17 a 19h, al local de La Unió, per tal que els Reis d'Orient l'entreguin l'endemà als infants.

Des de l'associació de veïns, es demana respectar les distàncies i l'ús de la mascareta, les indicacions del personal organitzatiu i seguir les normes sanitàries que apliquin en cada moment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: