Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla adapta la Cavalcada de Reis a les restriccions per la pandèmia

No es podrà seguir la comitiva i caldrà veure-la de manera estàtica / En acabar la cavalcada, no hi haurà l'habitual concentració a la plaça del Pou

Imatge d'arxiu del Rei Baltasar, durant la cavalcada de Ses Majestats a Altafulla Imatge d'arxiu del Rei Baltasar, durant la cavalcada de Ses Majestats a Altafulla ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Gener 2022 11:35

Altafulla viurà el proper dimecres 5 de gener la tradicional arribada i cavalcada de Ses Majestats, els Reis Mags d'Orient, aplicant una sèrie de normes per adaptar-la a la situació pandèmica. La cavalcada es podrà veure de manera estàtica, amb mascareta i evitant aglomeracions. No es llençaran caramels i no hi haurà la concentració final a la plaça del Pou.

A les 17.30 h, per les xarxes de l’Ajuntament , es podrà veure com l'equip de govern fa entrega de les claus que obren totes les cases del poble a Ses Majestats. La cavalcada arrencarà, a les 18:00 h, i farà el següent recorregut: Camí del Prat, Via Augusta, c/ del Mar, Alcalde Pijuan, Marquès de Tamarit. A partir d’aquí, la comitiva farà dues voltes per: c/ de Dalt, Cantó de la Vila, c/ Escoles, Camí de les Bruixes, c/ de Migdia, c/ Marqués de Tamarit, i c/ de Dalt. En acabar la cavalcada, no hi haurà la concetració a la plaça del Pou, com era costum.

Normes per adaptar-se a la pandèmia

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Altafulla ha editat document amb normes per seguir la cavalcada d'enguany de forma segura. En primer lloc, s'emplaça als veïns i a les veïnes a situar-se al carrer més proper del seu domicili per on passarà la cavalcada (Mireu mapa del recorregut). Cal assistir al carrer, cadascú/na amb el seu grup bombolla, i evitar concentracions amb d'altres grups i, així, poder respectar les "NO" aglomeracions. 

L'ús de la mascareta serà obligatòria en tot moment, tot i estar a l'aire lliure, i s'haurà de respectar la distància social. Enguany es podrà seguir la cavalcada i caldrà veure-la de forma estàtica.

Aquest any no hi haurà llançament de caramels.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: