Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Reis Mags d'Orient arribaran a l'Arboç el dia 5 de gener a les 18:30h

Al migdia, els patges i pregoners reials faran la cavalcada d’anunci de l’arribada dels Reis acompanyats dels alumnes de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès

Imatge d'arxiu de la cavalcada reial de l'Arboç Imatge d'arxiu de la cavalcada reial de l'Arboç ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Gener 2022 08:04

Els Reis Mags d’Orient arribaran a l’Arboç el proper dimecres 5 de gener, a les 18:30h. Segons han informat, faran l’entrada a la vila per la rotonda de l’antic Camp de Futbol municipal i seguiran l’avinguda Mossèn Cinto Verdaguer fins al carrer Rafael de Casanovas. Continuaran per la Rambla Gener, el passeig Panxita, enfilaran la Via Augusta fins a la plaça de Catalunya i allà la cavalcada reial pujarà per l’avinguda de Sant Jordi fins al carrer Hospital, Rambla Gener i Carrer Major fins a l’Ajuntament on seran rebuts pels membres del consistori i recolliran la Clau de la Vila.

Abans però, a les 12 del migdia es farà la cavalcada dels patges i pregoners reials que anunciaran l’arribada dels Reis Mags acompanyats dels alumnes de l'Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès. La sortida serà des de la plaça Catalunya, continuarà per l’avinguda de la Generalitat, carrer Hortaleza, pujarà per l’avinguda de Tarragona, avinguda de Sant Jordi, seguirà pel carrer Hospital, Rambla Gener i finalment carrer Major, on finalitzarà davant de l’Ajuntament.

Durant el transcurs de les cavalcades els carrers afectats romandran tancats al trànsit.

L’Ajuntament de l’Arboç recorda a tothom la obligatorietat del compliment de les mesures sanitàries vigents, el manteniment de la distància de seguretat, l’ús de mascaretes en tot moment i el respecte de les delimitacions d’espais establertes per evitar aglomeracions. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: