Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Castellvell dona a conèixer els guanyadors del VIII Concurs de Narrativa Lliure en Català “El Portal”

El primer premi correspon a la narració 'A l'ull del Delta' de Vicenç Ambrós i Besa i l'accèssit per 'Quan s'esgavella l'encaix' de Raimond Aguiló Bartolomé

El VIII Concurs de Narrativa Lliure en Català “El Portal” ha donat a conèixer el nom dels guanyadors d'enguany El VIII Concurs de Narrativa Lliure en Català “El Portal” ha donat a conèixer el nom dels guanyadors d'enguany CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 29 Desembre 2021 09:47

El VIII Concurs de Narrativa Lliure en Català “El Portal”, convocat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castellvell del Camp, ha fet públic el nom dels guanyadors. El primer premi en metàl·lic, dotat amb 400 euros, ha estat per a la narració titulada 'A l'ull del Delta' amb pseudònim “Casilda”, que correspon a Vicenç Ambrós i Besa, de Berga. Pel que fa a l'accèssit, dotat amb 200 euros, correspon a la narració 'Quan s'esgavella l'encaix' amb pseudònim “Badaplats”, de Raimond Aguiló Bartolomé, de Reus. En total, en aquesta edició s'hi han presentat 21 treballs.

El jurat del concurs ha estat integrat per Daniel Llevat i Gateu, Ester Garcia i Prous i Maria Dolors Garcia Barroso. El jurat vol fer esment “de la molt bona qualitat de tots els treballs presentats” i encoratja a tots els participants a “persistir” en la tasca narrativa i els desitja molts èxits en un futur.

Pel que fa a l'obra guanyadora, 'A l'ull del Delta', és una narració realista que reflecteix molt bé el caràcter dels personatges, així com la seva integració en l'ambient i el paisatge del Delta de l'Ebre.

Més premis i més dotació

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Castellvell del Camp, Jordi Jové, ha fet una valoració molt positiva de la participació rebuda tant del Camp de Tarragona com d'arreu dels Països Catalans, “que va creixent any rere any”, i ha avançat que en la propera edició s'augmentarà la quantia dels premis i es passarà de dos a tres premiats. Jové també ha recordat que “l'objectiu primordial del concurs és la promoció i la difusió de la narrativa en llengua catalana”.

Lliurament dels premis

El lliurament dels premis tindrà lloc el proper 22 de gener del 2022, a les 19:00h, al local de Cal Barenxó. Tenint en compte les restriccions derivades de la pandèmia, tant l'acte com la forma de lliurament podran ser modificats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: