Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna el joc 'Trobem el Patge Reial!' a Roda de Berà

La regidoria de Festes posa en marxa un joc perquè els infants descobreixin a través de pistes on s’amaga el Patge Reial

En aquest joc, els infants hauran de descobrir, a través de pistes, on s’amaga el Patge Reial En aquest joc, els infants hauran de descobrir, a través de pistes, on s’amaga el Patge Reial AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Desembre 2021 11:29

Els dies 28 i 29 de desembre, d’11 a 14 hores, els nens i nenes de Roda de Berà podran retrobar-se amb el Patge Reial. Un cop més l’emissari de Ses Majestats estarà amagat en algun punt emblemàtic de Roda de Berà i l’hauran de trobar a través d’un divertit joc de pistes.

El passat Nadal la situació epidemiològica va obligar la regidoria de Festes a buscar una fórmula alternativa perquè els infants poguessin lliurar de forma segura les seves cartes al Patge Reial. D’aquesta forma va idear, conjuntament amb el departament de Comunicació, un divertit joc de pistes a través de codis QR i vídeos. Va tenir tant d’èxit, amb una participació de més de 320 infants, que la regidora Teresa Ferré l’ha volgut mantenir i ampliar amb més pistes aquest any.

El joc començarà a la plaça de l’Ajuntament, on se’ls hi farà lliurament de la butlleta de participació que hauran d’anar omplint amb gomets de colors a mesura que el joc vagi avançant, fins a completar les sis pistes diferents. Després de recórrer cinc localitzacions històriques de Roda de Berà, descobrint la darrera pista arribaran al lloc on finalment els hi esperarà el Patge Reial. Allà podran lliurar-li les cartes amb els seus desitjos i fer-se una foto amb ell.

Els Reis Mags, per mar

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient tornaran a arribar a Roda de Berà per mar amb el seu veler de fusta. Serà el 5 de gener, a partir de le 17h, al Port Esportiu Berà. Seguidament, muntats en les seves carrosses faran un petit recorregut per alguns carrers de la zona de platja i pujaran cap al nucli urbà. A partir de les 18:30h, començarà la gran cavalcada, des de la plaça Francesc Macià. Recorreran els principals carrers del nucli urbà per arribar a l’Ajuntament on, des del balcó, s’adreçaran a tots els nens i nenes amb el seu missatge i rebran, de mans de l’alcalde Pere Virgili, la clau màgica de Roda de Berà.

Reis Mags Roda veler petita

Finalment, repartiran casa per casa els regals que, prèviament, els dies 4 i 5 els emissaris hauran recollit al Casino Municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: