Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els nens i nenes de la Pobla de Mafumet ja gaudeixen del Parc Infantil de Nadal

Aquest dilluns s’ha iniciat aquesta activitat, que s’allargarà fins al 30 de desembre i que se celebra al pavelló municipal

Els nens i nenes ja gaudeixen del rocòdrom i la tirolina, uns dels atractius del Parc Infantil de Nadal de la Pobla de Mafumet Els nens i nenes ja gaudeixen del rocòdrom i la tirolina, uns dels atractius del Parc Infantil de Nadal de la Pobla de Mafumet AJUNTAMENT DE LA POBLA DE MAFUMET
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Desembre 2021 08:09

La Pobla de Mafumet segueix immersa en la celebració dels actes amb motiu de les festes nadalenques. Aquesta setmana, hi ha previst un seguit d’activitats en què els nens i nenes del municipi en seran els grans protagonistes.

Aquest dilluns, s’ha donat el tret de sortida al tradicional Parc Infantil de Nadal, una activitat que l’any passat va haver de ser suspesa a causa de la Covid, però que enguany s’ha recuperat seguint totes les mesures de seguretat vigents. El parc infantil de la Pobla ha obert portes amb una bona acollida per part dels nens i nenes i dels joves, que han pogut gaudir de les nombroses activitats programades. Aquest és el cas dels inflables, la ludoteca, piscina de boles, Play Station zone, teenager zone, tallers, rocòdrom, tirolina, segways i karts ecològics, un ampli ventall de propostes amb les quals la diversió està més que assegurada.

El parc infantil de la Pobla se celebrarà fins al proper dia 30 de desembre a l’interior del Pavelló Municipal, en horari de 10 a 13.30 h i de 16 a 20 h.

Visita de l'Emissari Reial

Però aquesta no és l’única activitat pensada per als més joves de la Pobla durant aquests dies. I és que els nens i nenes podran gaudir a més, de la visita de l’Emissari Reial que recollirà les seves cartes adreçades als Reis Mags, per tal que Ses Majestats, puguin conèixer els seus desitjos.

L’Emissari Reial estarà a la Carpa del Pavelló a partir d’aquest dimarts i fins dijous, entre les 12 i les 14 h i de les 17 a les 19 h.

I la darrera gran activitat d’aquesta setmana pensada per als nens i nenes de la Pobla, tindrà lloc aquest divendres dia 31, quan l’Home dels Nassos visitarà el municipi i passejarà amb els més petits pels seus carrers.

Concert de Nadal amb la Jove Orquestra Intercomarcal

Durant els propers dies, la Pobla de Mafumet també té programades diverses activitats pensades per als adults. Aquest és el cas del concert de Nadal que anirà a càrrec de la Jove Orquestra Intercomarcal i que se celebrarà, aquest dimecres dia 29 de desembre, al Casal Cultural.

També en l’àmbit cultural i al Casal municipal, diumenge dia 2 de gener, el municipi acollirà la representació dels Pastorets, a càrrec de La Corriola Teatre. Aquesta representació ja s’ha pogut veure durant aquest passat cap de setmana i ha gaudit d’una bona acollida de públic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: