Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dolors Farré: "Les Decennals de Valls a hores d'ara tiren endavant"

Quan falta un mes per les festes, els artistes locals transmeten imatge de tranquil·litat amb una fotografia de grup

Foto de grup de l'alcaldessa de Valls i el regidor de Cultura, amb els artistes locals que actuaran a les Decennals 20211, avui al Pati Foto de grup de l'alcaldessa de Valls i el regidor de Cultura, amb els artistes locals que actuaran a les Decennals 20211, avui al Pati JOSEP CARTANYÀ
Cultura ACN
Dilluns, 27 Desembre 2021 13:33

Compte enrere a Valls per les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1. "Les Decennals de Valls no perillen, a hores d'ara tiren endavant, estem preparant unes festes segures", ha declarat l'alcaldessa Dolors Farré. Quan falta just un mes per a la celebració de la Candelera, la ciutat vol transmetre imatge de tranquil·litat i confiança, amb una fotografia de grup de tots els artistes vallencs que prendran part en les festes, feta aquest dilluns al matí a la plaça del Pati, davant la simbòlica escultura de 'la Dona que es pentina'.

L'Ajuntament garanteix que s'adaptaran les mesures sanitàries que es vagin marcant. De moment, no s'aplicaran restriccions als actes mentre als interiors hi ha el límit del 70% d'aforament.

Durant els deu dies de la Candela s'habilitaran fins a un total de vuit espais. El més ampli serà la vela instal·lada al barri del Fornàs, destinada a actuacions per a grans públics. Amb una capacitat total de més de 5.000 persones, de moment es limita l'aforament a un 70%, una xifra susceptible de variar en funció de possibles restriccions per part del Procicat.

D'altra banda, la Fundació de les Festes Decennals de Valls es reunirà, aquest dimecres 29 de desembre, per donar llum verda al pressupost de les festes, que serà de prop de 3 MEUR.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: