Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La gent gran de Tarragona crea el seu arbre d'il·lusions per al 2022

Han col·locat els seus missatges a l’Escola Natura Francolí de Mare Terra

L'arbre amb els desitjos expressats per la gent gran, a l'Escola de Natura Francolí de Mare Terra Fundació Mediterrània L'arbre amb els desitjos expressats per la gent gran, a l'Escola de Natura Francolí de Mare Terra Fundació Mediterrània MARE TERRA
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 26 Desembre 2021 12:27

La gent gran amb situació de dependència de Tarragona també tenen il·lusions de cara el nou any entrant. L’ARC Serveis Assistencials i Avismón Catalunya, dues entitats que treballen amb a la gent gran, han recollit aquests missatges de persones que no poden sortir de casa, per diferents motius, i els han col·locat a l’arbre nadalenc de l’Escola Natura Francolí de Mare Terra Fundació Mediterrània.

Ángel Juárez i arbre desitjos gent gran

D’aquesta manera, les persones dependents han tingut l’oportunitat de viure el Nadal i ser-ne partícips, perquè l’acompanyament i la participació són essencials per la seva salut mental. Il·lusions diferents però amb una visió comuna: la solidaritat, la salut i la felicitat. Ara desitgem que tots aquests missatges es facin realitat!

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: