Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès manté les actuacions previstes

Les properes representacions es faran els dies 25 i 26 de desembre, de 18:15 a 20:15h, i els dies 2 i 6 de gener, de 18:30 a 20:30h

El Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès es representarà els dies 25 i 26 de desembre i 2 i 3 de gener El Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès es representarà els dies 25 i 26 de desembre i 2 i 3 de gener FEDERACIÓ PESSEBRES VIVENTS
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 24 Desembre 2021 21:03

L’activitat als pessebres de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya continua aquest cap de setmana amb representacions a 19 poblacions d’arreu del país. Així, la majoria de pessebres que havien anunciat el seu retorn a l’activitat mantenen les actuacions previstes.

La Federació enguany ha adoptat un protocol anti-covidque s’ha consensuat entre totes les entitats que recuperen la tradició amb l’objectiu de garantir la màxima seguretat possible als visitants i figurants, i que ha estat validat per les autoritats sanitàries. S’han reorganitzat els itineraris, fomentat la venda d’entrades anticipada a través d’internet i es vigila que tothom faci ús de la mascareta en tot moment. Des de la Federació s’està en contacte amb la Direcció General de Cultura Popular de la Generalitat per adaptar les mesures que facin falta d’acord amb la normativa vigent.

Els pessebres vivents que es podran visitar aquest cap de setmana són els següents: Bàscara, Brunyola, Calonge, Castell d’Aro, Els Prats de Rei, Fontcoberta, Jesús, Joanetes, La Pobla de Lillet, La Pobla de Montornès, Les Gunyoles d’Avinyonet, Les Torres de Fals, Maçanet de la Selva, Pals, Premià de Dalt, Sant Feliu de Llobregat, Sant Feliu del Racó, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Ribes.

El Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès

A la Pobla de Montornès (Baix Gaià), situat en el marc incomparable del turó on hi ha l’Ermita de la Mare de Deu de Montornès, a un kilòmetre escàs del nucli del poble i en una zona envoltada de vegetació, pins i garrofers, des de fa 45 anys que es celebra un dels pessebres més antic del Camp de Tarragona. Una combinació d’escenes bíbliques amb quadres de tradició popular catalana conformen aquest pessebre vivent en moviment i parlat. Una joia que convida a tothom que vagi a visitar-lo a gaudir d’un fantàstic espectacle nadalenc.

Les properes representacions del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès tindran lloc els dies 25 i 26 de desembre, de 18:15 a 18:30h, i els dies 2 i 3 de gener, de 18:30 a 20:30h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: