Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Missatgers Reials del Vendrell faran videotrucades personalitzades amb els infants confinats per covid

Els enviats especials de Ses Majestats contactaran amb la canalla el mateix dia de la recollida de cartes 'in situ'

Imatge d'arxiu dels Reis d'Orient, al Vendrell Imatge d'arxiu dels Reis d'Orient, al Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Cultura ACN
Divendres, 24 Desembre 2021 13:10

Els Missatgers Reials del Vendrell habiliten enguany un sistema telemàtic per a què els infants confinats per covid també puguin fer arribar els seus desitjos als Reis d'Orient. El dia 2 de gener, data en què els Missatgers recolliran les cartes a Coma-ruga i el Vendrell, s'estrenarà un servei de videotrucada a través de Whatsapp pensat per a la canalla que ha d'estar a casa per ser positiva de covid o per haver estat un contacte estret.

Les famílies que desitgin rebre aquesta trucada, poden demanar-ho a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins el 30 de desembre, tot i que el consistori no descarta allargar aquest període. Els Missatgers contactaran amb els infants el dia 2 a partir de les 17 h.

Les videotrucades són una iniciativa de l'Associació de Reis del Vendrell i l'Ajuntament, que durant els propers dies també han programat la visita de Sa Altesa Reial Artabà per recollir més cartes dels menuts el dia 4. De cara al 5 de gener, la previsió és celebrar la cavalcada en un format força similar al del 2019, si bé es modificarà una part del recorregut per ajustar-lo a la situació sanitària.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: