Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Clipper’s Live organitzarà les dues properes edicions del Festival Internacional de Música de Cambrils

La promotora Oceans of fire traspassa al grup la concessió del certamen

Imatge d'arxiu del Festival Internacional de Música de Cambrils Imatge d'arxiu del Festival Internacional de Música de Cambrils JOAN MARÍN / ARXIU
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 23 Desembre 2021 12:53

Clipper’s Live i la promotora Oceans Of Fire S.L. – BR Music Live han anunciat aquest jous que han arribat a un acord, que ha estat autoritzat per l’Ajuntament de Cambrils, pel traspàs de la concessió de l’organització del Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC). La promotora del Grup Clipper’s organitzarà les dues properes edicions del FIMC (2022 i 2023), amb opció a pròrroga per un any més. La 47a edició del Festival se celebrarà entre l’última setmana de juliol i la primera quinzena d’agost de 2022 al Parc del Pinaret de Cambrilsi comptarà amb una programació d’un total 10 espectacles.

Clipper’s Live ja està treballant en l’elaboració d’un cartell eclèctic i per a tots els públics, que s’anunciarà a finals del mes de gener de 2022. A més, aquesta edició del FIMC també comptarà amb una zona de restauració i food trucks, on el públic podrà gaudir d’una experiència gastronòmica i musical única.

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha manifestat que el consistori ha seguit els procediments legals establerts per la normativa vigent per tal d’autoritzar aquesta cessió i que "estan contents que una empresa amb la solvència, l’experiència i el prestigi" de Clipper’s Live assumeixi la direcció del Festival Internacional de Música de Cambrils.

Clipper’s Live ha format part de l’organització de festivals com ara el Festival de Cap Roig, festival boutique de referència a Catalunya, el Suite Festival al Gran Teatre del Liceu o el Caixabank Polo Music Festival.

El president del Grup Clipper’s, Juli Guiu, ha destacat: "Estem molt il·lusionats de poder agafar el relleu d’aquest festival històric i oferir al públic de Cambrils una proposta musical variada i de primer nivell, amb els millors artistes nacionals i internacionals del moment".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: