Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Reis d'Orient, de camí cap al Vendrell

Dies abans hi haurà punts de recollida de cartes distribuïts pel nucli del Vendrell, els nuclis marítims i Sant Vicenç de Calders

Del 2 al 4 de gener, hi haurà punts de recollida de cartes distribuïts pel nucli del Vendrell, els nuclis marítims i Sant Vicenç de Calders Del 2 al 4 de gener, hi haurà punts de recollida de cartes distribuïts pel nucli del Vendrell, els nuclis marítims i Sant Vicenç de Calders ARXIU / FRAME / RTV EL VENDRELL
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Desembre 2021 18:29

Després que l'any passat l'arribada dels Reis d'Orient al Vendrell es va haver de celebrar de forma estàtica a la pista d'atletisme de l'avinguda del Camp d'Esports seguint les mesures COVID vigents en aquell moment, enguany, amb les restriccions actuals, el 5 de gener, a partir der les 18 h, es tornarà a fer la cavalcada pels carrers, però amb un canvi en el recorregut que es pot consultar al programa, on també s'hi pot trobar informació sobre el repartiment de joguines.

Aquella mateixa tarda, l'Ajuntament oferirà un servei gratuït de bus d'anada i tornada, des dels nuclis marítims al centre, per poder anar a veure la Cavalcada de Reis al nucli del Vendrell. Cal fer la inscripció a l'Oficina de Turisme, al telèfon 977 68 00 10 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Punts de recollida de cartes 

Dies abans hi haurà els habituals punts de recollida de cartes: el 2 de gener, a les 17 h a la Rambla, i a les 18:30 h a Sant Vicenç de Calders; el 3 de gener, a les 18 h a la plaça Vella, i el 4 de gener, a les 18 h a la plaça Nova.

Avui també s'ha presentat l'acte de recollida de les cartes als Reis d'Orient dels infants dels nuclis marítims de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs. Els punts de recollida hi seran presents, el diumenge 2 de gener, d'11 h a 13 h, al passeig Marítim de Coma-ruga (a l'altura del c/ Pàndols), on els Missatgers Reials recolliran les cartes acompanyats per una actuació musical i uns personatges molt especials.

El "punt màgic" amb les Conselleres Reials

D'altra banda, del 20 al 23 de desembre, a la plaça Nova, de 17 h a 20 h, hi haurà un punt màgic amb les Conselleres Reials.

Podeu consultar el programa dels Reis d'Orient 2022 aquí

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: