Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre Cívic de Bonavista convida els veïns a pintar les persianes del teatre

L’acció culmina tot un procés participatiu amb la ciutadania

L'artista tarragoní Pere Grané ha elaborat un dibuix que decorarà la persiana del teatre L'artista tarragoní Pere Grané ha elaborat un dibuix que decorarà la persiana del teatre XARXA CENTRES CÍVICS
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Desembre 2021 11:07

El Centre Cívic de Bonavista convida tota la ciutadania del barri a una jornada participativa per pintar les persianes del teatre de l'equipament. Fruit de tot un procés participatiu, l'artista tarragoní Pere Grané ha elaborat un dibuix que decorarà la persiana del teatre. El disseny vol transmetre la diversitat a través de diversos colors i de la representació zenital dels carrers del barri. Aquest mural pretén representar un element que englobi les diferents maneres de viure a Bonavista.

Tal com ha explicat la consellera de Centres Cívics de l'Ajuntament de Tarragona, Paula Varas, "en aquest procés participatiu han col·laborat veïns, entitats, associacions i escoles del barri, que han tingut un paper protagonista tant en un primer moment, amb la idea i el disseny, com també el tindran ara en l'execució, significant un pas endavant en la participació".

El projecte va començar el passat mes de novembre amb diverses trobades amb les entitats de Bonavista i amb una enquesta oberta a tota la ciutadania on van poder proposar un símbol, un valor i un color que els recordava i que consideressin remetia al seu barri. L'objectiu principal ha estat detectar què uneix els veïns i quins elements comuns els identifiquen. D'altra banda, també ha participat l'Escola Joan XXIII perfilant diferents propostes i l'Escola Bonavista, encarregada de donar-li color al dibuix.

Totes les persones que hi vulguin participar de l’acció artística, poden apropar-se a l’entrada del teatre el dimarts, dimecres i dijous d’aquesta setmana, de 18 a 19 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: