Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arbre dels Desitjos ja llueix a l'entrada de l'Ajuntament de Tarragona

Enguany han vingut dos representants dels alumnes de 4t de primària de 33 escoles de la ciutat

L'alcalde Pau Ricomà, amb un dels alumnes que ha decorat l'Arbre dels Desitjos L'alcalde Pau Ricomà, amb un dels alumnes que ha decorat l'Arbre dels Desitjos MANEL R. GRANELL
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Desembre 2021 13:29

Aquest dissabte al matí ha tingut lloc l'acte de decoració de l’Arbre dels desitjos, a l’entrada de l’Ajuntament de Tarragona. Sota el lema “Nadal Tgn, carreguem l’educació de màgia i il·lusió”, aquest any han vingut dos representants dels alumnes de 4t de primària de 33 escoles de la ciutat, aproximadament uns 60 alumnes.

Els escolars han estat rebuts per l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el conseller d’Educació, Manel Castaño. L'alcalde ha desitjat bones festes a tothom i ha manifestat que "és un goig veure la il·lusió dels nens i nenes de les escoles de la ciutat, decorant l'arbre que han omplert de desitjos".

                                                         L'Arbre dels Desitjos (Foto: Manel R. Granell): 

Arbre dels desitjos Tarragona 2021

Durant l’acte, els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Tarragona han cantat nadales des de les escales exteriors de l’Ajuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: