Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'escriptora Isabel Olesti s'enduu el I Premi de Narrativa Ciutat de Reus amb 'Diré el que em fuig'

L'obra guanyadora és el recull de contes 'Ets tu? Àlbum d'amors complicats' i es publicarà a Viena Edicions

L'escriptora reusenca Isabel Olesti ha estat la guanyadora de la primera edició del Premi de Narrativa Ciutat de Reus. Al seu costat, el regidor de Cultura, Daniel Recasens, i la vicealcaldessa, Noemí Llauradó L'escriptora reusenca Isabel Olesti ha estat la guanyadora de la primera edició del Premi de Narrativa Ciutat de Reus. Al seu costat, el regidor de Cultura, Daniel Recasens, i la vicealcaldessa, Noemí Llauradó REUS.CAT
Cultura ACN
Divendres, 17 Desembre 2021 22:13

L'escriptora reusenca Isabel Olesti ha estat la guanyadora de la primera edició del Premi de Narrativa Ciutat de Reus 'Diré el que em fuig'. L'obra premiada és un recull de contes sota el títol 'Ets tu? Àlbums d'amors complicats', del qual el jurat n'ha valorat l'expressivitat intimista del llenguatge i la capacitat de generar ambients com a principals valors literaris. El certamen, organitzat conjuntament amb Òmnium Baix Camp, ha rebut 43 propostes originals d'autors de tot Catalunya. L'obra d'Olesti es publicarà a través de Viena Edicions la propera primavera.

Coincidint amb la gala d'entrega de premis, Òmnium Baix Camp també ha repartit els premis literaris per a joves. En aquesta ocasió, els guardonats han estat Enric Garcia Jardí del Premi Antoni de Bofarull de narrativa breu i Pilar Roig Serra del Premi Gabriel Ferrater de poesia. El 8è premi Josep M. Gort d’assaig breu ha quedat desert.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: