Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La ruta dramatitzada 'Oblidades, el camí de la memòria', aquest dissabte a Tarragona

En el recorregut descobrirem personatges inspirats en dones reals que van estar condemnades a presidi i en algun dels casos, afusellades

La proposta, que tindrà lloc aquest dissabte al migdia, serà interpretada per joves actrius i ballarines dels grups de teatre jove de Tarragona La proposta, que tindrà lloc aquest dissabte al migdia, serà interpretada per joves actrius i ballarines dels grups de teatre jove de Tarragona CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 17 Desembre 2021 19:55

La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, junt amb la Biblioteca Pública, l’Arxiu de Folklore de la URV i l’Escola de lletres; amb la coorganització del Fòrum de Tarragona per la Memòria i la participació de l’autora i directora de teatre, Tecla Martorell, proposen una ruta dramatitzada en el marc del cicle 'Ciutat a cau d’orella', sota el títol 'Oblidades, el camí de la memòria'.

La proposta, que tindrà lloc aquest dissabte 18 de desembre, a les 12h, serà interpretada per joves actrius i ballarines dels grups de teatre jove de la ciutat (Meraki Teatre, La Faixsula, Nebulosa Teatre) i de la cia. La Imperfecta Dansa. Com són Ingrid Ventura, Raquel Rodríguez, Anna Blanch i Mireia Gonzàlez; amb les coreografies simultànies de Raquel Méndez i Júlia Miralles. L’acte estarà presentat i acompanyat per Montse Sans del Fòrum de Tarragona per la Memòria i l’autora i directora de teatre, Tecla Martorell.

En el recorregut descobrirem personatges inspirats en dones reals que van estar condemnades a presidir i en algun dels casos, afusellades com va ser l’Elisa Cardona. Els escenaris plantejats per aquesta activitat seran l'Antiga Audiència, la Presó de Pilats (Pretori), la plaça dels Àngels (Call Jueu), el Convent-presó de les Oblates i els Jardins del Camp de Mart.

Aquesta activitat és de caràcter gratuït i requereix de reserva prèvia de places a aquest enllaç

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: