Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Moll de Costa es converteix aquest Nadal en "El Passeig dels Estels"

El Port de Tarragona presenta, del 17 de desembre al 9 de gener, 'Un Nadal de Somni', un programa amb 120 propostes per a grans i petits

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, i la directora de Port i Ciutat, Montse Adan, mostren el programa d'activitats i el fanalet, amb una mostra de vins de la DO Tarragona El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, i la directora de Port i Ciutat, Montse Adan, mostren el programa d'activitats i el fanalet, amb una mostra de vins de la DO Tarragona JOSEP CARTANYÀ
Cultura Josep Cartanyà
Divendres, 17 Desembre 2021 12:28

Del 17 de desembre al 9 de gener, el Moll de Costa es convertirà en escenari de concerts, tallers, tasts de vins, pintacares, relats màgics, arts escèniques, esports, castells de focs, cercaviles, passejos pel mar i un llarg etcètera. El programa 'Un Nadal de Somni' del Port de Tarragona presenta prop de 120 propostes per a grans i petits, que es dibuixa als diferents espais de la "Rambla de la Cultura" de Tarragona en un Moll de Costa il·luminat i ambientat que es convertirà en "El Passeig o Rambla dels Estels". D'aquesta manera, els Tinglados, els Refugis, l'Arxiu, el Museu del Port, el Teatret del Serrallo i altres espais s'ompliran d'activitats per a totes les edats.

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha destacat durant la roda de premsa de presentació que és el primer cop que s'aposta per "un programa potent i a l'aire lliure per convidar als nostres veïns de la ciutat i del territori a gaudir-lo". Al seu torn, la directora de Port i Ciutat, Montse Adan, ha dit que aquesta oferta d'activitats també complementarà la visita que facin les famílies tarragonines al Magatzem Reial, que l'any passat va rebre 9.000 visitants.

Montse Adan ha explicat que la llum serà una de les protagonistes d'aquest "Passeig dels Estels", ja que s'ha renovat i ampliat la il·luminació nadalenca del Serrallo i el Moll de Costa. Així, el visitant podrà gaudir passejant vora el mar sota la nova il·luminació i ambientació de Nadal.

La Marató de TV3 centra els actes previs d'aquest cap de setmana

El programa d'activitats nadalenques començarà, aquest divendres 17 de desembre al Teatret del Serrallo, amb activitats sobre salut mental per a infants i joves per recaptar fons per la Marató de TV3. El diumenge 19 de desembre, el Moll de Costa s'omplirà d'esportistes participants en la tradicional Cursa de la Marató i el Tinglado 1 serà, un any més la seu del centre de trucades de La Marató de TV3 al territori.

Activitats per a tohtom

El plat fort d'activitats es concentrarà, del 22 al 30 desembre, si bé hi haurà propostes fins el 9 de gener. Després de l'èxit de la primera edició del mes de juny, 'Expressa't', la mostra artística del Port de Tarragona, desembarca aquest Nadal al Moll de Costa amb noves actuacions. El primer espectacle serà, el dimecres 22 de desembre al Tinglado 1, i durant els dies següents, hi ha actuaran diverses corals, escoles i entitats artístiques de la ciutat i del territori que mostraran les seves noves creacions. En aquesta segona edició les actuacions se celebraran tant a l'interior del Tinglado 1 com als exteriors del Moll de Costa.

La música tindrà molt de protagonisme en el programa 'Nadal de Somni'. Andrea Motis i Josep Taver tancaran el programa d'actuacions, el dissabte 8 de gener, a les 19h. Per al públic més menut, el dimarts 28 de desembre, a les 18h, al "Passeig dels Estels" arribarà la banda Big Chicken Xiula, un popular grup musical que portarà al Moll de Costa un concert-espectacle fresc i amb molt de sentit de l'humor.

Els vins i la gastronomia també formaran part de les activitats proposades. La DO Tarragona col·labora amb el programa de Nadal amb l'organització de tasts de vins i aromes dels cellers, així com tallers, cercaviles, treballs manuals, actuacions musicals per la canalla, trobades de gegants, passa carrers amb música "Dixie" per animar els matins de Nadal, l'Escape Room 'El Misteri de l'arxivera', pinta cares, concerts, visites guiades al nou Museu del Port, tast de xocolata, castells de focs, jocs de pistes, activitats esportives, visites teatralitzades, conta contes, etc....

Passejos amb la Golondrina durant aquest Nadal

La campanya 'Descobreix el Port', amb la Golondrina, també torna aquest Nadal per oferir passejos pel mar, fins al 3 de gener. En aquesta ocasió, la sortida es farà des de les Escales Reials i proposarà un "passeig màgic", ja que la canalla podrà conèixer l'embarcació que portarà els Reis d'Orient a Tarragona. L'aforament és limitat i s'ha de reservar al web d'Entradium

Els Reis d'Orient al Moll de Costa

Com l'any passat, el Refugi 1 obrirà de bat a bat les seves portes, a partir del dilluns 27 de desembre, perquè grans i petits puguin visitar el Magatzem Reial, organitzat per l'Ajuntament de Tarragona. El dimecres 5 de gener, el Teatret del Serrallo serà l'escenari de l'arribada dels Reis Mags d'Orient, on la canalla podrà portar fanalets encesos que els lliurarà el Port de Tarragona  durant els tallers de manualitats organitzats en els dies anteriors.

Activitats de lliure accés amb aforament limitat

Totes les activitats d''Un Nadal de Somni' organitzades pel Port de Tarragona són gratuïtes, tot i que algunes d'elles necessiten reserva prèvia per controlar l'aforament per raons de mesures Covid-19.

Les persones interessades en participar en qualsevol activitat poden consultar el programa al web oficial del Port. També s'informarà de les activitats i de qualsevol incidència als perfils del Port a les xarxes socials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: