Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Museus del Vendrell presenten un programa d'activitats familiars per Nadal

Sota el títol "Per Nadal sent els Museus del Vendrell", els museus ofereixen un programa "per emocionar i arribar al cor dels vendrellencs i dels visitants"

Imatge de la presentació del programa d'activitats 'Per Nadal sent els Museus del Vendrell' Imatge de la presentació del programa d'activitats 'Per Nadal sent els Museus del Vendrell' AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 16 Desembre 2021 11:08

Per a les properes festes nadalenques els espais museístics del Vendrell han organitzat una sèrie d’activitats que es recullen en un programa conjunt sota el títol “Per Nadal sent els Museus del Vendrell”.

La regidora de Cultura, Silva Vaquero, ha explicat que “amb aquestes activitats, que per primer cop els Museus del Vendrell presenten de forma conjunta, volem emocionar i arribar al cor dels vendrellencs i de les persones que ens visitin durant les properes festes de Nadal”.

Activitats familiars

La majoria d'activitats del programa van adreçades al públic familiar o es poden gaudir en família. Entre aquestes hi ha el joc amb el poema 'Nit de Nadal'; la decoració de l'arbre de Nadal amb lletres; el mapa "Del Vendrell al món en ruta"; pintar estrelles de Nadal amb sorra, sal o fulles; descobrir "el Nadal d'antes" d'en "Pauet" Casals; el viatge fotogràfic i literari '1 imatge i 1000 paraules'; o passar una estona divertida seguint les pistes del Ramon i el Miquel.

Coincidint amb el 145è aniversari del naixement de Pau Casals, s'organitzarà una visita guiada a l'exposició '100 anys de l'Orquestra Pau Casals' i una jornada de portes obertes a la Casa nadiua de Pau Casals i la Ruta Pau Casals amb audició d'orgue.

També es podran visitar les exposicions 'Del Vendrell al món'; '100 anys de l'Orquestra Pau Casals. Excel·lència musical i compromís social'; 'Col·lecció Fòrum de Chantal Grande i David Balsells'; 'Cartes manuscrites i l'Art de ben menjar'; 'Ramon Calsina & Miquel Villà: dos llenguatges'.

Podeu consultar les dates, horaris i espais museísitics que acullen les activitats a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: