Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca recorda les víctimes de la Guerra Civil

Aquest dijous 16 de desembre s’instal·larà l’escultura 'Les portes de la memòria', de Béatrice Bizot

El Mercat Municipal de Vila-seca acollirà l’exposició 'Ruixats de foc' del Centre d’Estudis Vila-secans Maria Elena Maseras El Mercat Municipal de Vila-seca acollirà l’exposició 'Ruixats de foc' del Centre d’Estudis Vila-secans Maria Elena Maseras INSTITUT RAMON MUNTANER
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Desembre 2021 23:22

El proper dijous 16 de desembre tindrà lloc una jornada en memòria de les víctimes de la Guerra Civil, a Vila-seca.

Els actes començaran a les 17h al Parc de la Riera, amb la inauguració i descoberta de l’escultura 'Les portes de la memòria' de la reconeguda escultora francesa Béatrice Bizot. L’escultura que s’inaugurarà, té com a objectiu recordar les víctimes i reivindicar la pau i la democràcia a través d’una obra pública, situada molt a prop de les dues cases on es va produir un bombardeig en el que van morir 14 persones l’any 1938. Serà en aquest punt, concretament als números 45 i 63 del carrer de Sant Antoni, on a les 17.30 h es descobriran les plaques en record d’aquestes 14 víctimes dels bombardejos de l’any 1938.

A les 18h i a la Sala Polivalent de l’Ajuntament de Vila-seca, es duran a terme les conferències 'Ruixats de foc: els bombardeigs aeris durant la Guerra Civil', a càrrec de Ginés Puente, i 'El camp d’aviació de la Pineda', a càrrec de Pedro Otiña.

Per tal de finalitzar els actes, a les 19.30 h, al Mercat Municipal de Vila-seca, s’inaugurarà l’exposició 'Ruixats de foc' del Centre d’Estudis Vila-secans Maria Elena Maseras, comentada pels historiadors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: